Bulvių paplotėliai su grybų padažu

Bulvių paplotėliai su grybų padažu

4.2 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai įdomus ir paprastas receptas, būtinai pažiūrėkite. Paplotėliai ruošiami iš bulvių, o padažas yra grybų, pridedant svogūnų ir grietinės. Klasikinis bulvių paplotėlių su grybų padažu receptas yra jūsų paslaugoms. Paplotėliai gaminami iš bulvių, kiaušinių ir miltų. Visi ingredientai sumaišomi į tešlą, o tada formuojami paplotėliai ir kepami. Pirmiausia patariu grybus išvirti ir gerai nusausinti. Likusią dalį žiūrėkite žemiau. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    600 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Saulėgrąžų aliejus
    1 šaukštas
  • Grybai
    30 gramų (virti)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grietinė
    100 gramų
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirkite, vandenį nupilkite ir sutrinkite bulvių trintuvu.
    1. Bulves išvirkite, vandenį nupilkite ir sutrinkite bulvių trintuvu.
  • Įpilkite 1 valgomas šaukštas sviesto, 2 kiaušinių tryniai, 2 valgomi šaukštai miltų.
    2. Įpilkite 1 valgomas šaukštas sviesto, 2 kiaušinių tryniai, 2 valgomi šaukštai miltų.
  • Reklama
  • Kruopščiai išminkykite bulvių tešlą ir suformuokite paplotėlius. Tada apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pu...
    3. Kruopščiai išminkykite bulvių tešlą ir suformuokite paplotėlius. Tada apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite svieste, kol suminkštės.
    4. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite svieste, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Sudėkite virtus grybus ir pakepinkite juos kartu su svogūnais.
    5. Sudėkite virtus grybus ir pakepinkite juos kartu su svogūnais.
  • Puode pakepinkite miltus ir sviestą iki šviesiai geltonos spalvos. Tada supilkite grybų sultinį, suberkite grybus ir virkite 10 min. Drus...
    6. Puode pakepinkite miltus ir sviestą iki šviesiai geltonos spalvos. Tada supilkite grybų sultinį, suberkite grybus ir virkite 10 min. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Pačioje pabaigoje į padažą supilkite grietinę ir išmaišykite. Bulvių paplotėlius užpilkite grybų padažu. Gero apetito!
    7. Pačioje pabaigoje į padažą supilkite grietinę ir išmaišykite. Bulvių paplotėlius užpilkite grybų padažu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai