Bulvių kotletai su kopūstais

Bulvių kotletai su kopūstais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Čia parodysiu, kaip pasigaminti bulvių kotletus su kopūstais. Tai sotus, bet ne per sunkus patiekalas be mėsos, tinkantis pietums ar vakarienei. Idealiai tinka vegetariškam maistui. Patiekite kotletus su grietine, žolelių ar grybų padažais. Jei norite, į šių kotletų įdarą galite įdėti tarkuotų morkų ar bet kokių grybų. Be to, kopūstų ir svogūnų įdarą galite papildyti kietai virtais ir kapotais kiaušiniais. Šie kotletai labai dera su šviežių daržovių salotomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    5~7 vnt (vidutinio dydžio)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Baltasis kopūstas
    0.5 kilogramo
  • Kvietiniai miltai
    6 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami pagaminti bulvių tešlą, nuluptas bulves virkite, kol suminkštės. Tada, kol dar šilta, trintuvu sutrinkite į tyrę. Įmuškite kiauš...
    1. Norėdami pagaminti bulvių tešlą, nuluptas bulves virkite, kol suminkštės. Tada, kol dar šilta, trintuvu sutrinkite į tyrę. Įmuškite kiaušinį, sudėkite kvietinius miltus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišyti.
  • Įdarui reikia troškinti kopūstą. Pirmiausia reikia jį supjaustyti, o svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Tada kopūstus ir svogūnus r...
    2. Įdarui reikia troškinti kopūstą. Pirmiausia reikia jį supjaustyti, o svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Tada kopūstus ir svogūnus reikia apkepti keptuvėje augaliniame aliejuje, kad kopūstai suminkštėtų ir įgautų auksinę spalvą. Į įdarą įberkite šiek tiek druskos ir maltų juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Bulvių tešlą reikia iškočioti į storą dešrą. Kad nepriliptų prie stalo ir rankų, pabarstykite šiek tiek miltų. Dabar supjaustykite gautą ...
    3. Bulvių tešlą reikia iškočioti į storą dešrą. Kad nepriliptų prie stalo ir rankų, pabarstykite šiek tiek miltų. Dabar supjaustykite gautą dešrą į didelius gabalus, kaip parodyta nuotraukoje.
  • Kiekvieną bulvių tešlos gabalėlį rankomis paverskite papločiu ir į kiekvieną paplotį dėkite po šaukštą kopūstų įdaro. Skysčio perteklių i...
    4. Kiekvieną bulvių tešlos gabalėlį rankomis paverskite papločiu ir į kiekvieną paplotį dėkite po šaukštą kopūstų įdaro. Skysčio perteklių iš įdaro pirmiausia geriau nupilti. Suformuokite kotletukus ir lengvai pabarstykite juos miltais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite pirmąją kotletų dalį ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. T...
    5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite pirmąją kotletų dalį ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada dėkite kotletus ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai