Bulvių košė su šonine
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Bulvių košė – puiki galimybė paįvairinti kasdienius garnyrus. Būtinai atkreipkite dėmesį ir išbandykite! Kad skonis būtų sodresnis ir ryškesnis, naudojame kelių rūšių lašinius – rūkytus ir šviežius, taip pat imame lašinius su mėsos sluoksniu ir grynus. Į šoninę įdėkite šiek tiek svogūno. Dėl šio padažo bulvių košė bus visiškai nauja ir ryški, nepaprastai skani ir patraukli. Bulvių košė su šonine gali būti patiekiama prie marinuotų agurkėlių ar bet kokių jūsų pasirinktų patiekalų.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Pienas120 mililitrų
-
Sviestas50 gramų
-
Sūdyta šoninė100 gramų
-
Rūkyta šoninė70 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Bulves supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant ugnies. Užvirkite ir virkite bulves, kol suminkštės – 25–30 minučių.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu, kol bulvės verda, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Šoninę (abiejų rūšių) supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Ant viryklės įkaitiname keptuvę, dedame šoninę ir svogūną, maišydami pakepiname 4-5 minutes. Jei reikia, įpilkite šiek tiek aliejaus.
-
Reklama
-
5. Kai bulvės bus paruoštos, nupilkite vandenį ir sutrinkite bulves. Į bulves įdėkite sviesto ir įpilkite pieno. Paruoškite tyrę. Įberkite šiek tiek druskos pagal skonį.
-
6. Į tyrę sudėkite išvirtą šoninę.
-
Reklama
-
7. Viską sumaišykite ir patiekite. Bulvių košė su šonine yra paruošta!
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama