Bulvių blyneliai su varškės ir sūrio įdaru
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Traškiems ir skaniems blyneliams kepti galite naudoti bulvių košės likučius ir įvairius įdarus. Patiekalas bus puikus barščių ir sriubų priedas. Išbandykite, jums patiks. Bulvių blyneliai su įdaru puikiai tiks prie barščių ir sriubų. Jie labai greitai iškepa. Jų paruošimui galite naudoti vakarykštės vakarienės likusią bulvių košę, šviežias bulves ir beveik bet kokį įdarą. Šis patiekalas paįvairins jūsų valgiaraštį, ir jis patiks jūsų šeimai. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti bulvių blynelius su įdaru.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvių košė2.5 šaukšto
-
Bulvės4 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Varškė1/2 šaukšto
-
Parmezano sūris1/8 šaukšto
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Grietinėlė4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš anksto paruoškite bulvių košę įprastu būdu. Nulupkite 4 bulves, sutarkuokite jas stambia tarka. Sumaišykite su bulvių koše.
-
2. Į atskirą indą sudėkite varškę, tarkuotą parmezaną ir smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus. Įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Paimkite nedidelį kiekį bulvių mišinio, iš jo suformuokite blyną. Į vidų įdėkite šiek tiek daugiau nei arbatinį šaukštelį įdaro. Suformuokite rutulį, suteikite jam kotleto formą.
-
4. Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Kepkite blynelius iš abiejų pusių apie 6 minutes. Dėl to turėtų susidaryti aukso rudos spalvos traški plutelė. Leiskite riebalams nuvarvėti. Patiekite patiekalą su grietine ir smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama