Bulvių blyneliai su varškės ir sūrio įdaru

Bulvių blyneliai su varškės ir sūrio įdaru

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Traškiems ir skaniems blyneliams kepti galite naudoti bulvių košės likučius ir įvairius įdarus. Patiekalas bus puikus barščių ir sriubų priedas. Išbandykite, jums patiks. Bulvių blyneliai su įdaru puikiai tiks prie barščių ir sriubų. Jie labai greitai iškepa. Jų paruošimui galite naudoti vakarykštės vakarienės likusią bulvių košę, šviežias bulves ir beveik bet kokį įdarą. Šis patiekalas paįvairins jūsų valgiaraštį, ir jis patiks jūsų šeimai. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti bulvių blynelius su įdaru.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvių košė
    2.5 šaukšto
  • Bulvės
    4 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Varškė
    1/2 šaukšto
  • Parmezano sūris
    1/8 šaukšto
  • Svogūnų laiškai
    pagal skonį
  • Grietinėlė
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto paruoškite bulvių košę įprastu būdu. Nulupkite 4 bulves, sutarkuokite jas stambia tarka. Sumaišykite su bulvių koše.
    1. Iš anksto paruoškite bulvių košę įprastu būdu. Nulupkite 4 bulves, sutarkuokite jas stambia tarka. Sumaišykite su bulvių koše.
  • Į atskirą indą sudėkite varškę, tarkuotą parmezaną ir smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus. Įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų.
    2. Į atskirą indą sudėkite varškę, tarkuotą parmezaną ir smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus. Įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Paimkite nedidelį kiekį bulvių mišinio, iš jo suformuokite blyną. Į vidų įdėkite šiek tiek daugiau nei arbatinį šaukštelį įdaro. Suformuo...
    3. Paimkite nedidelį kiekį bulvių mišinio, iš jo suformuokite blyną. Į vidų įdėkite šiek tiek daugiau nei arbatinį šaukštelį įdaro. Suformuokite rutulį, suteikite jam kotleto formą.
  • Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Kepkite blynelius iš abiejų pusių apie 6 minutes. Dėl to turėtų susidaryti au...
    4. Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Kepkite blynelius iš abiejų pusių apie 6 minutes. Dėl to turėtų susidaryti aukso rudos spalvos traški plutelė. Leiskite riebalams nuvarvėti. Patiekite patiekalą su grietine ir smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai