Bulvių blyneliai su šonine
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Bulvių galima įsigyti ištisus metus, todėl rekomenduoju jas naudoti ne tik bulvių košei ar kitiems garnyrams. Pagaminkite dar vieną puikų patiekalą, bulvių blynelius su šonine. Naudokite žalias bulves. Į šiuos blynelius galite pridėti kietojo sūrio ir žolelių (petražolių, krapų, svogūnų laiškų). Patiekite blynelius karštus, bet galite juos pagaminti iš anksto, o tada tiesiog pašildyti. Juos galite patiekti su grietine arba kečupu, kaip jums labiau patinka.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės4 vnt
-
Šoninė50 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
-
Miltai3~4 šaukštai
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Alyvuogių aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nulupkite žalias bulves, sutarkuokite vidutine tarka.
-
2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Šoninės griežinėlius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
-
4. Vidutiniame dubenyje sumaišykite bulves ir svogūnus ir įberkite druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite.
-
6. Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir suberkite šoninę. Kepkite iki auksinės spalvos, tada perkelkite ant servetėlės.
-
8. Sudėkite šoninę į dubenį su bulvėmis ir išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi, iš bulvių tešlos suformuokite nedidelius blynelius ir dėkite juos į keptuvę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
10. Nuplaukite ir susmulkinkite svogūnų laiškus, papuoškite patiekalą svogūnais ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama