Bulvių apkepas su varške
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tarkuotų bulvių ir varškės apkepas. Jį lengva paruošti, ingredientai yra prieinami, o patiekalas yra labai skanus. Viduje apkepas yra minkštas ir sultingas, o išorėje traški, auksinė plutelė. Patiekite su daržovėmis ir česnakiniu padažu. Apkepui rinkitės riebią ir nerūgščią varškę. Proceso metu sureguliuokite grietinės kiekį. Jei varškė sausa, įdėkite daugiau grietinės. Be svogūnų laiškų, galite pridėti česnako, krapų ar špinatų. Česnakinis padažas sėkmingai papildo apkepą ir užpildo jį skoniu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Varškė300 gramų
-
Grietinė3 šaukštai
-
Kiaušiniai2~3 vnt
-
Svogūnų laiškai1 ryšulėlis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska.
-
Reklama
-
3. Pridėti varškės.
-
4. Nulupame bulves, sutarkuojame ir sudedame į dubenį. Pabarstykite maltais pipirais.
-
Reklama
-
5. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.
-
6. Masę perkeliame į silikoninę formą ir siunčiame į orkaitę 40 minučių. Kepame 180-190 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Bulvių ir varškės apkepas paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama