Bulvių apkepas su varške

Bulvių apkepas su varške

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tarkuotų bulvių ir varškės apkepas. Jį lengva paruošti, ingredientai yra prieinami, o patiekalas yra labai skanus. Viduje apkepas yra minkštas ir sultingas, o išorėje traški, auksinė plutelė. Patiekite su daržovėmis ir česnakiniu padažu. Apkepui rinkitės riebią ir nerūgščią varškę. Proceso metu sureguliuokite grietinės kiekį. Jei varškė sausa, įdėkite daugiau grietinės. Be svogūnų laiškų, galite pridėti česnako, krapų ar špinatų. Česnakinis padažas sėkmingai papildo apkepą ir užpildo jį skoniu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Varškė
    300 gramų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Svogūnų laiškai
    1 ryšulėlis
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti su grietine ir druska.
    2. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska.
  • Reklama
  • Pridėti varškės.
    3. Pridėti varškės.
  • Nulupame bulves, sutarkuojame ir sudedame į dubenį. Pabarstykite maltais pipirais.
    4. Nulupame bulves, sutarkuojame ir sudedame į dubenį. Pabarstykite maltais pipirais.
  • Reklama
  • Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.
    5. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.
  • Masę perkeliame į silikoninę formą ir siunčiame į orkaitę 40 minučių. Kepame 180-190 laipsnių temperatūroje.
    6. Masę perkeliame į silikoninę formą ir siunčiame į orkaitę 40 minučių. Kepame 180-190 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Bulvių ir varškės apkepas paruoštas. Gero apetito!
    7. Bulvių ir varškės apkepas paruoštas. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai