Bulvių apkepas su malta mėsa ir sūriu

Bulvių apkepas su malta mėsa ir sūriu

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Manau, kad apkepą galima pagaminti iš beveik bet ko: grūdų, daržovių, mėsos produktų, makaronų ir žuvies. Šiuo atžvilgiu patiekalas gali būti dažnas svečias ant stalo. Išbandykite vieną iš klasikinių receptų. Jei mokate kepti apkepą su malta mėsa, galite paįvairinti savo kasdienį meniu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Daržovių mišinys
    5 šaukštai (šaldytas)
  • Bulvės
    700 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sūris
    100 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt (1 vnt
  • Malta kiauliena ir jautiena
    500 gramų
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vanduo
    3 šaukštai
  • Grietinėlė
    10 šaukštai ((20% riebumo)5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Tada kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Tada kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Į svogūną suberkite maltą mėsą. Maišydami kepkite iki rudos spalvos.
    2. Į svogūną suberkite maltą mėsą. Maišydami kepkite iki rudos spalvos.
  • Reklama
  • Toliau į faršą įberkite druskos, pipirų, pomidorų pastos, smulkinto česnako ir vandens. Ingredientus troškinkite uždengę ant silpnos ugni...
    3. Toliau į faršą įberkite druskos, pipirų, pomidorų pastos, smulkinto česnako ir vandens. Ingredientus troškinkite uždengę ant silpnos ugnies 25 minutes.
  • Šiuo metu išvirkite švarias ir nuluptas bulves, kol suminkštės.
    4. Šiuo metu išvirkite švarias ir nuluptas bulves, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Tada sutrinkite bulves, įdėkite druskos, grietinėlės ir minkšto sviesto.
    5. Tada sutrinkite bulves, įdėkite druskos, grietinėlės ir minkšto sviesto.
  • Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite tyrę.
    6. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite tyrę.
  • Reklama
  • Daržovių mišinį sudėkite į beveik paruoštą maltą mėsą. Viską išmaišyti.
    7. Daržovių mišinį sudėkite į beveik paruoštą maltą mėsą. Viską išmaišyti.
  • Dabar surinkite apkepą. Formą patepkite aliejumi. Į pirmąjį sluoksnį dėkite pusę tyrės, tada faršą ir likusias bulves.
    8. Dabar surinkite apkepą. Formą patepkite aliejumi. Į pirmąjį sluoksnį dėkite pusę tyrės, tada faršą ir likusias bulves.
  • Reklama
  • Įdarui kiaušinį išplakti su grietinėle. Supilkite mišinį ant apkepo. Viską pašaukite į orkaitę 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    9. Įdarui kiaušinį išplakti su grietinėle. Supilkite mišinį ant apkepo. Viską pašaukite į orkaitę 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Praėjus šiam laikui, ant viršaus sutarkuokite sūrį, tada grąžinkite indą į orkaitę.
    10. Praėjus šiam laikui, ant viršaus sutarkuokite sūrį, tada grąžinkite indą į orkaitę.
  • Reklama
  • Po 10-15 minučių apkepas su malta mėsa bus paruoštas! Gero apetito!
    11. Po 10-15 minučių apkepas su malta mėsa bus paruoštas! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai