Bulviniai blynai su kiaulienos lašiniais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Gaminame auksinius, sultingus, aromatingus ir tiesiog neįtikėtinai skanius bulvinius blynus su lašiniais, kurie puikiai tinka pietums ar vakarienei visai šeimai. Patiekite bulvinius blynus su grietine, padažu ar daržovėmis. Lašinius galima naudoti su mėsos sluoksneliais, būtinai pridėkite svogūną - jis suteiks patiekalui būdingą aromatą ir skonį. Bulvinius blynus mėgsta daugelis, ypač jie gardūs su tiršta, skania grietine ir puodeliu aromatingos arbatos. Jei norite, į receptą galite įdėti prieskonių, mėgstamų žolelių ir pan.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės400 gramų
-
Lašiniai100 gramų
-
Svogūnas150 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Kvietiniai miltai2~3 šaukštai
-
Augalinis aliejus4~5 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Nulupkite bulves, nuplaukite ir nusausinkite. -
Reklama
-
3. Lašinius supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, taip pat nulupkite svogūną. -
4. Naudodami kombainą susmulkinkite visus ingredientus su „smulkios tarkos“ antgaliu. Jei kombaino neturite, bulves sutarkuokite smulkia tarka, svogūną ir lašinius sumalkite su mėsmale. Sumaišykite ingredientus. -
Reklama
-
5. Į masę įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos ir pipirų. -
6. Toliau į bulves suberkite kvietinius miltus. -
Reklama
-
7. Gerai išmaišykite visus komponentus. -
8. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, bulves dėkite šaukštu. Kepkite bulvinius blynus kelias minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos. -
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















