Bulviniai blynai su kefyru
3.3 (6 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Iškepti puikius ir burnoje tirpstančius bulvinius blynus su kefyru – skanu, sotu ir gražu! Blynai tikrai patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Receptas paprastas ir be rūpesčių. Būtinai išbandykite! Blynus galima gaminti mažus, kaip mūsų variante arba klasikiniame. Bulvinius blynus galima patiekti su grietine ar padažu, taip pat galite įdėti daržovių, prieskoninių žolelių. Būtinai pabandykite kepti blynus, rezultatas jums patiks.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės120 gramų
-
Svogūnai80 gramų
-
Kefyras1 stiklinė
-
Kvietiniai miltai4 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Paprikapagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite su smulkia tarka. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį su bulvėmis.
-
Reklama
-
3. Įpilkite kefyro, į dubenį su bulvėmis įmuškite kiaušinį.
-
4. Įberkite druskos, pipirų, paprikos ir sauso česnako.
-
Reklama
-
5. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
-
6. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Blynus apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes. Paruoštus blynus patiekite ant stalo.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama