Brokolių ir šoninės salotos
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Amerikos virtuvė mėgsta derinti nesuderinamus produktus. Pavyzdžiui, pastebėjau, kad šoninės dažnai dedama į patiekalus, kuriuose jos net neturėtų būti. Bet šiam receptui pavyko. Skaitykite! Dabar sužinosite, kaip paruošti salotas su brokoliais ir šonine. Be to, visi produktai, išskyrus mėsą, bus žali. Dėl to, viena vertus, tai lengvas patiekalas, pilnas vitaminų, kita vertus, gana sotus. Padaroma vos per 15 minučių, o užpilas – majonezas. Tiesiog geriau tai pabandyti patiems.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Brokoliai1 vnt
-
Šoninė4 juostelės
-
Majonezas160 gramų
-
Obuolių actas1.5 arbatinio šaukštelio
-
Aguonos2 arbatiniai šaukšteliai
-
Džiovintos spanguolės75 gramų
-
Moliūgų sėklos75 gramai
-
Saulėgrąžų sėklos45 gramai
-
Svogūnai0,25~0,5 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia apkepkite šoninę iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
2. Tada pasigaminkite padažą. Majonezą sumaišykite su aguonomis, actu, druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu brokolius atskirkite nedideliais žiedynais. Šoninę ir svogūną supjaustykite mažais gabalėliais. Viską išmaišyti. Pridėti sėklų.
-
4. Galiausiai užpilkite salotas su padažu.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama