Blynų suktinukai su raudona žuvimi

Blynų suktinukai su raudona žuvimi

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Noriu pasidalinti paprastu užkandžiublynų ir gardžių priedų receptu. Maloniai nustebinsite savo svečius. Paruošiame tešlą blynams ir kepame blynus įprastai. Kol jie vėsta, pasiruoškite špinatų ir varškės įdarą. Kiekvieną blyną sutepkite sūrio mase, ant viršaus užtepkite plonais griežinėliais pjaustytą žuvį ir suvyniokite. Supjaustykite ir patiekite. į lėkštę sudėkite blynų suktinukus su raudona žuvimi, papuoškite žolelėmis ir drąsiai patiekite.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pienas
    0.5 stiklinės
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Silpnai sūdyta lašiša
    8 griežinėliai
  • Druska
    pagal skonį
  • Špinatai (šaldyti arba švieži)
    100 gramų
  • Varškė
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime blynų tešlą. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos, šaukštą augalinio aliejaus ir miltų. Gerai išmaišykite i...
    1. Pirmiausia paruošime blynų tešlą. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos, šaukštą augalinio aliejaus ir miltų. Gerai išmaišykite ir palaipsniui supilkite pieną, nuolat maišydami.
  • Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi ir kepame plonus blynelius. Sudėkite juos į lėkštę ir atidėkite.
    2. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi ir kepame plonus blynelius. Sudėkite juos į lėkštę ir atidėkite.
  • Reklama
  • Špinatus atitirpinkite puode su karštu vandeniu, pašalinkite skystį ir apšlakstykite citrinos sultimis.
    3. Špinatus atitirpinkite puode su karštu vandeniu, pašalinkite skystį ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  • Varškę sumaišykite su špinatais ir druska.
    4. Varškę sumaišykite su špinatais ir druska.
  • Reklama
  • Kiekvieną blyną aptepkite gautu mišiniu. Uždėkite du lašišos gabalėlius.
    5. Kiekvieną blyną aptepkite gautu mišiniu. Uždėkite du lašišos gabalėlius.
  • Susukite blynus.
    6. Susukite blynus.
  • Reklama
  • Kiekvieną blyną supjaustykite į keturias dalis. Užkandis paruoštas.
    7. Kiekvieną blyną supjaustykite į keturias dalis. Užkandis paruoštas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai