Blynų suktinukai su raudona žuvimi
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Noriu pasidalinti paprastu užkandžiu iš blynų ir gardžių priedų receptu. Maloniai nustebinsite savo svečius. Paruošiame tešlą blynams ir kepame blynus įprastai. Kol jie vėsta, pasiruoškite špinatų ir varškės įdarą. Kiekvieną blyną sutepkite sūrio mase, ant viršaus užtepkite plonais griežinėliais pjaustytą žuvį ir suvyniokite. Supjaustykite ir patiekite. į lėkštę sudėkite blynų suktinukus su raudona žuvimi, papuoškite žolelėmis ir drąsiai patiekite.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Pienas0.5 stiklinės
-
Miltai3 šaukštai
-
Aliejus1 šaukštas
-
Silpnai sūdyta lašiša8 griežinėliai
-
Druskapagal skonį
-
Špinatai (šaldyti arba švieži)100 gramų
-
Varškė100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruošime blynų tešlą. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos, šaukštą augalinio aliejaus ir miltų. Gerai išmaišykite ir palaipsniui supilkite pieną, nuolat maišydami.
-
2. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi ir kepame plonus blynelius. Sudėkite juos į lėkštę ir atidėkite.
-
Reklama
-
3. Špinatus atitirpinkite puode su karštu vandeniu, pašalinkite skystį ir apšlakstykite citrinos sultimis.
-
4. Varškę sumaišykite su špinatais ir druska.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną blyną aptepkite gautu mišiniu. Uždėkite du lašišos gabalėlius.
-
6. Susukite blynus.
-
Reklama
-
7. Kiekvieną blyną supjaustykite į keturias dalis. Užkandis paruoštas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama