Blynų maišeliai su vištiena, grybais ir sūriu

Blynų maišeliai su vištiena, grybais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Blynų mėgėjams rekomenduoju paruošti maišelius su vištiena, grybais ir sūriu. Skonis toks pat, kaip ir paprastų suktinukų, tačiau dizainas originalus ir šventiškas. Užsirašykite! Jei jau gaminote blynus, šis receptas jums nebus sunkus. Naudokite tešlos receptą pagal skonį. Grybai gali būti bet kokie, tačiau nepamirškite, kad miško grybus reikia termiškai apdoroti ilgiau. Blynų maišeliai maloniai nustebins jūsų svečius ir šeimą prie pietų stalo. Patiekite su grietine, padažais.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    60 mililitrų (30 ml
  • Virta vištiena
    300 gramų
  • Grybai
    150 gramų
  • Kietasis sūris
    70 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus blynų maišelių gamybai.
    1. Paruoškite ingredientus blynų maišelių gamybai.
  • Užmaišykite tešlą blynams. Dubenyje išplakite kiaušinį, supilkite pieną, druską ir cukrų.
    2. Užmaišykite tešlą blynams. Dubenyje išplakite kiaušinį, supilkite pieną, druską ir cukrų.
  • Reklama
  • Palaipsniui suberkite miltus, plakdami tešlą šluotele. Supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų. Neturi būti gumulėlių.
    3. Palaipsniui suberkite miltus, plakdami tešlą šluotele. Supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų. Neturi būti gumulėlių.
  • Įkaitinkite keptuvę, geriausia su nepridegančia danga. Jei turite įprastą keptuvę, prieš kiekvieną blyną patepkite ją aliejumi. Supilkite...
    4. Įkaitinkite keptuvę, geriausia su nepridegančia danga. Jei turite įprastą keptuvę, prieš kiekvieną blyną patepkite ją aliejumi. Supilkite tešlą į keptuvę su samčiu, tolygiai paskirstydami. Kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Paruoškite įdarą. Grybus ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į keptuvę ir kepkite saulėgrąžų aliejuje.
    5. Paruoškite įdarą. Grybus ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į keptuvę ir kepkite saulėgrąžų aliejuje.
  • Virtą vištieną smulkiai supjaustykite arba perkiškite per mėsmalę. Sudėkite grybus su svogūnais.
    6. Virtą vištieną smulkiai supjaustykite arba perkiškite per mėsmalę. Sudėkite grybus su svogūnais.
  • Reklama
  • Įdėkite tarkuoto kietojo sūrio, druskos ir pipirų pagal skonį.
    7. Įdėkite tarkuoto kietojo sūrio, druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Įdaras blynų maišeliams paruoštas.
    8. Įdaras blynų maišeliams paruoštas.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno blyno uždėkite po šaukštą įdaro.
    9. Ant kiekvieno blyno uždėkite po šaukštą įdaro.
  • Blyno kraštus pakelkite aukštyn ir suriškite svogūno laišku strėle.
    10. Blyno kraštus pakelkite aukštyn ir suriškite svogūno laišku strėle.
  • Reklama
  • Blynų maišeliai su vištiena, grybais ir sūriu yra paruošti. Skanaus!
    11. Blynų maišeliai su vištiena, grybais ir sūriu yra paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai