Blyneliai su varškės kremu

Blyneliai su varškės kremu

5 (4 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanūs, saldūs ir apetitą keliantys blyneliai su varškės kremu – puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Blynus galite patiekti su uogomis arba papildomu saldžiu padažu ar arbata. Įdarui paruoškite varškės kremą iš varškės, sviesto ir vanilinio cukraus. Blynus galite kepti pagal mėgstamą receptą, kaip esate įpratę. Siūlau jums patį paprasčiausią blynų gaminimo variantą, kuris visada pavyksta visiems.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 stiklinė
  • Vanduo
    1 stiklinė (verdantis vanduo)
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Varškė
    150 gramų
  • Sviestas
    80 gramų
  • Vanilinis cukrus
    4 šaukštai
  • Kiaušiniai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
    2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
  • Reklama
  • Kiaušinį išplakti ir supilti pieną. Išmaišykite.
    3. Kiaušinį išplakti ir supilti pieną. Išmaišykite.
  • Suberkite kvietinius miltus ir vėl viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
    4. Suberkite kvietinius miltus ir vėl viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Tada į tešlą supilkite stiklinę verdančio vandens ir išmaišykite.
    5. Tada į tešlą supilkite stiklinę verdančio vandens ir išmaišykite.
  • Supilkite aliejų ir išmaišykite, leiskite tešlai šiek tiek pailsėti, kelias minutes. Šiuo metu gerai įkaitinkite keptuvę.
    6. Supilkite aliejų ir išmaišykite, leiskite tešlai šiek tiek pailsėti, kelias minutes. Šiuo metu gerai įkaitinkite keptuvę.
  • Reklama
  • Kepkite blynus iš abiejų pusių po 30 sekundžių, kol iškeps.
    7. Kepkite blynus iš abiejų pusių po 30 sekundžių, kol iškeps.
  • Norėdami paruošti kremą, ištirpinkite sviestą. Sumaišykite jį su varške ir vaniliniu cukrumi trintuvu.
    8. Norėdami paruošti kremą, ištirpinkite sviestą. Sumaišykite jį su varške ir vaniliniu cukrumi trintuvu.
  • Reklama
  • Kiekvieną blyną patepkite varškės kremu.
    9. Kiekvieną blyną patepkite varškės kremu.
  • Blyną susukti į vyniotinį. Tuo pačiu būdu paruoškite visus blynus.
    10. Blyną susukti į vyniotinį. Tuo pačiu būdu paruoškite visus blynus.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai