Blyneliai su varškės kremu
5 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanūs, saldūs ir apetitą keliantys blyneliai su varškės kremu – puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Blynus galite patiekti su uogomis arba papildomu saldžiu padažu ar arbata. Įdarui paruoškite varškės kremą iš varškės, sviesto ir vanilinio cukraus. Blynus galite kepti pagal mėgstamą receptą, kaip esate įpratę. Siūlau jums patį paprasčiausią blynų gaminimo variantą, kuris visada pavyksta visiems.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1 stiklinė
-
Vanduo1 stiklinė (verdantis vanduo)
-
Kvietiniai miltai1 stiklinė
-
Aliejus2 šaukštai
-
Cukrus1 šaukštas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Varškė150 gramų
-
Sviestas80 gramų
-
Vanilinis cukrus4 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
-
Reklama
-
3. Kiaušinį išplakti ir supilti pieną. Išmaišykite.
-
4. Suberkite kvietinius miltus ir vėl viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
-
Reklama
-
5. Tada į tešlą supilkite stiklinę verdančio vandens ir išmaišykite.
-
6. Supilkite aliejų ir išmaišykite, leiskite tešlai šiek tiek pailsėti, kelias minutes. Šiuo metu gerai įkaitinkite keptuvę.
-
Reklama
-
7. Kepkite blynus iš abiejų pusių po 30 sekundžių, kol iškeps.
-
8. Norėdami paruošti kremą, ištirpinkite sviestą. Sumaišykite jį su varške ir vaniliniu cukrumi trintuvu.
-
Reklama
-
9. Kiekvieną blyną patepkite varškės kremu.
-
10. Blyną susukti į vyniotinį. Tuo pačiu būdu paruoškite visus blynus.
-
Reklama
-
11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama