Blynai su grietinėle

Blynai su grietinėle

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Tokie purūs, švelnūs, labai skanūs blyneliai pusryčiams – gera nuotaika jūsų mylimiems namiškiams. Galų gale, jie paruošiami labai paprastai ir 100% pavyksta net nepatyrusiems virėjams. Šiam receptui galite rinktis bet kokio riebumo grietinėlę, bet kuo ji riebesnė, tuo skanesni blynai. Maisto ruošimui būtinai naudokite keptuvę su aukštos kokybės nepridegančia danga.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinėlė
    250 mililitrų
  • Miltai
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
    1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
  • Į dubenį supilkite grietinėlę, supilkite augalinį aliejų, cukrų ir įmuškite kiaušinį.
    2. Į dubenį supilkite grietinėlę, supilkite augalinį aliejų, cukrų ir įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Plaktuvu stipriai sumaišykite visus šiuos ingredientus, kol susidarys vienalytė masė.
    3. Plaktuvu stipriai sumaišykite visus šiuos ingredientus, kol susidarys vienalytė masė.
  • Į šį skystą mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius.
    4. Į šį skystą mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Sumaišykite visus ingredientus šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę.
    5. Sumaišykite visus ingredientus šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę.
  • Ant vidutinės-mažos ugnies įkaitinkite sausą keptuvę. Ant įkaitintos keptuvės dėkite po vieną šaukštą tešlos formuodami blynus. Palaukite...
    6. Ant vidutinės-mažos ugnies įkaitinkite sausą keptuvę. Ant įkaitintos keptuvės dėkite po vieną šaukštą tešlos formuodami blynus. Palaukite, kol blynų paviršiuje atsiras skylutės.
  • Reklama
  • Tada apverskite blynus į kitą pusę ir kepkite dar 2 minutes, kol iškeps.
    7. Tada apverskite blynus į kitą pusę ir kepkite dar 2 minutes, kol iškeps.
  • Iškepusius blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu ir patiekite.
    8. Iškepusius blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai