Blynai su grietinėle
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Tokie purūs, švelnūs, labai skanūs blyneliai pusryčiams – gera nuotaika jūsų mylimiems namiškiams. Galų gale, jie paruošiami labai paprastai ir 100% pavyksta net nepatyrusiems virėjams. Šiam receptui galite rinktis bet kokio riebumo grietinėlę, bet kuo ji riebesnė, tuo skanesni blynai. Maisto ruošimui būtinai naudokite keptuvę su aukštos kokybės nepridegančia danga.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinėlė250 mililitrų
-
Miltai200 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Cukrus2 šaukštai
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite grietinėlę, supilkite augalinį aliejų, cukrų ir įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Plaktuvu stipriai sumaišykite visus šiuos ingredientus, kol susidarys vienalytė masė.
-
4. Į šį skystą mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite visus ingredientus šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę.
-
6. Ant vidutinės-mažos ugnies įkaitinkite sausą keptuvę. Ant įkaitintos keptuvės dėkite po vieną šaukštą tešlos formuodami blynus. Palaukite, kol blynų paviršiuje atsiras skylutės.
-
Reklama
-
7. Tada apverskite blynus į kitą pusę ir kepkite dar 2 minutes, kol iškeps.
-
8. Iškepusius blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama