Blynai iš brokolių

Blynai iš brokolių

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Minkšti, švelnūs ir sveiki blynai iš brokolių yra puiki alternatyva bulviniams blynams, ypač jei esate už sveiką mitybą ir nevalgote bulvių. Namuose paruošti sveikus blynus labai paprasta ir pakankamai greita, o vaikams tikrai patiks. Jei norite, galite pridėti kietojo sūrio, kad būtų blynai sotesni.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Brokoliai
    300 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    5 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Jei įsigijote šaldytų brokolių žiedynų, pirmiausia juos atitirpinkite kambario temperatūroje.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Jei įsigijote šaldytų brokolių žiedynų, pirmiausia juos atitirpinkite kambario temperatūroje.
  • Kopūstą užpilkite dideliu kiekiu vandens, virkite užvirus 2-3 minutes, ne ilgiau. Nusausinkite kiaurasamtyje, leiskite vandeniui visiškai...
    2. Kopūstą užpilkite dideliu kiekiu vandens, virkite užvirus 2-3 minutes, ne ilgiau. Nusausinkite kiaurasamtyje, leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
  • Reklama
  • Šiek tiek atvėsusius brokolius perkelkite į trintuvą, trinkite nedideliu greičiu. Jums reikia palikti mažus gabalėlius, nesutrinti brokol...
    3. Šiek tiek atvėsusius brokolius perkelkite į trintuvą, trinkite nedideliu greičiu. Jums reikia palikti mažus gabalėlius, nesutrinti brokolių į vienalytę masę, tada iškepę blynai bus sultingi.
  • Brokolių masę perkelkite į gilų dubenį, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
    4. Brokolių masę perkelkite į gilų dubenį, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Pabarstykite šiek tiek kvietinių miltų ir užmaišykite vidutiniškai tirštą tešlą.
    5. Pabarstykite šiek tiek kvietinių miltų ir užmaišykite vidutiniškai tirštą tešlą.
  • Keptuvėje įkaitinkite rafinuotą augalinį aliejų, įdėkite pilną šaukštą kopūstų tešlos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps, po 3–4...
    6. Keptuvėje įkaitinkite rafinuotą augalinį aliejų, įdėkite pilną šaukštą kopūstų tešlos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps, po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės. Blynus dažnai vartykite, kad jie tolygiai iškeptų ir nepakeistų gražios smaragdo spalvos. Iškepusius gaminius būtinai padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte kuo daugiau aliejaus.
  • Reklama
  • Skanūs, minkšti, sultingi ir labai gražūs blynai iš brokolių, patiekiami karšti iš karto. Skanaus!
    7. Skanūs, minkšti, sultingi ir labai gražūs blynai iš brokolių, patiekiami karšti iš karto. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai