Birus pyragas su varške ir obuoliais

Birus pyragas su varške ir obuoliais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Šis lengvas ir labai skanus pyragas ypač rekomenduojamas tiems, kurie turi blogų santykių su tešla. Čia nereikia nieko minkyti ir plakti. Ir jo skonis patiks bet kuriam smaližiui. Šiam pyragui įdaryti galite naudoti bet kokią varškę. Tešlos trupinius greitai sumalkite, kad sviestas nespėtų ištirpti. Kad būtų lengviau tarkuoti, sviesto kraštus pamirkykite miltuose.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    120 gramų (tešla)
  • Cukrus
    100 gramų (tešla)
  • Kvietiniai miltai
    2 stiklinės (tešla)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis (tešla)
  • Druska
    1 žiupsnelis (tešla)
  • Varškė
    300 gramų (užpildas)
  • Kiaušiniai
    2 vnt (užpildas)
  • Manų kruopos
    2~3 šaukštai (užpildas)
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis (užpildas)
  • Cukrus
    150 gramų (užpildas)
  • Obuoliai
    3 vnt (užpildas)
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis (užpildas)
  • Citrinų sultys
    1 arbatinis šaukštelis (užpildas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Varškę gerai išmaišykite su puse normos cukraus, kiaušiniais ir vanile. Suberkite manų kruopas, vėl išmaišykite ir palikite pastovėti 20 ...
    2. Varškę gerai išmaišykite su puse normos cukraus, kiaušiniais ir vanile. Suberkite manų kruopas, vėl išmaišykite ir palikite pastovėti 20 min.
  • Reklama
  • Sumaišykite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Ant mišinio viršaus (stambia tarka) sutarkuokite šaldytą sviestą....
    3. Sumaišykite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Ant mišinio viršaus (stambia tarka) sutarkuokite šaldytą sviestą. Rankomis greitai sumaišykite visus ingredientus į trupinius, atsargiai, kad sviestas neištirptų.
  • Vizualiai padalykite trupinius į tris dalis ir vieną dalį supilkite į spyruoklinę skardą, išklotą kepimo popieriumi.
    4. Vizualiai padalykite trupinius į tris dalis ir vieną dalį supilkite į spyruoklinę skardą, išklotą kepimo popieriumi.
  • Reklama
  • Ant viršaus paskleiskite varškės įdarą ir apibarstykite antrąja trupinių dalimi.
    5. Ant viršaus paskleiskite varškės įdarą ir apibarstykite antrąja trupinių dalimi.
  • Obuolius sutarkuokite stambia tarka, apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
    6. Obuolius sutarkuokite stambia tarka, apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  • Reklama
  • Ant pyrago paskleiskite obuolių įdarą ir apibarstykite likusiais trupiniais.
    7. Ant pyrago paskleiskite obuolių įdarą ir apibarstykite likusiais trupiniais.
  • Pyragą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 170 laipsnių ir uždenkite pyragą folij...
    8. Pyragą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 170 laipsnių ir uždenkite pyragą folija. Kepame apie valandą. Nuimkite foliją ir, jei reikia, apkepkite pyrago viršų.
  • Reklama
  • Pyragą atvėsinkite formoje, tada padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai. Pjaustyti pyragą galite tik jam pastovėjus, kitaip ...
    9. Pyragą atvėsinkite formoje, tada padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai. Pjaustyti pyragą galite tik jam pastovėjus, kitaip jis praras formą ir sutrupės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai