Barščiai žiemai su kopūstais
5 (2 įvertinimai)
								20  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Barščių pagrindas paruošiamas gana nesunkiai, tereikia išvirti sultinį, susmulkinti kopūstą ir nulupti bulves. Siūlau puikų klasikinį barščių receptą žiemai su kopūstais. Užpilą paruošti nesunku: iš eilės kepkite daržoves ir supilkite užpilą į sterilizuotus stiklainius. Jis turi būti laikomas vėsioje vietoje. Šio ruošinio pagalba mėgstamus barščius išvirti bus daug greičiau ir paprasčiau!
Paskirtis: Konservavimo receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Pomidorai1 kilogramas
- 
													Burokėliai1 kilogramas
- 
													Morkos1 kilogramas
- 
													Svogūnai1 kilogramas
- 
													Žalumynai100 gramų
- 
													Aliejus100 mililitrų
- 
													Granuliuotas cukrus4 šaukštai
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Actas150 mililitrų
- 
													Vanduo500 mililitrų
- 
													Paprika2~3 vnt
- 
													Baltasis kopūstas500 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Pirmiausia sutarkuokite visas daržoves, pradedant nuo morkų. 1. Pirmiausia sutarkuokite visas daržoves, pradedant nuo morkų.
- 
                                                     2. Smulkiai supjaustykite svogūną sudėkite prie morkų ir pakepinkite. Tuo tarpu susmulkinkite kopūstą. 2. Smulkiai supjaustykite svogūną sudėkite prie morkų ir pakepinkite. Tuo tarpu susmulkinkite kopūstą.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Kai svogūnai ir morkos šiek tiek apkeps, suberkite į juos pjaustytus kopūstus ir patroškinkite. Kai jis taps aukso rudos spalvos, galite nukelti keptuvę nuo ugnies. 3. Kai svogūnai ir morkos šiek tiek apkeps, suberkite į juos pjaustytus kopūstus ir patroškinkite. Kai jis taps aukso rudos spalvos, galite nukelti keptuvę nuo ugnies.
- 
                                                     4. Atskirai pakepinkite (sutarkuotus) burokėlius, kol suminkštės. 4. Atskirai pakepinkite (sutarkuotus) burokėlius, kol suminkštės.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Kol daržovės kepa, smulkiai supjaustykite česnaką. Tokiu atveju nerekomenduojama jo spausti per spaudą. 5. Kol daržovės kepa, smulkiai supjaustykite česnaką. Tokiu atveju nerekomenduojama jo spausti per spaudą.
- 
                                                     6. Kitas žingsnis bus pomidorai: jie supjaustomi kubeliais ir pakepinami su česnaku. Viduryje kepimo suberkite supjaustytą papriką. 6. Kitas žingsnis bus pomidorai: jie supjaustomi kubeliais ir pakepinami su česnaku. Viduryje kepimo suberkite supjaustytą papriką.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Tada sumaišykite svogūnus, morkas, burokėlius, pomidorus su česnakais ir žolelėmis, taip pat kopūstus ir paruoškite visas daržoves. Pasūdykite ir pagardinkite pagal skonį. Pridėti žalumynų. Visas daržoves sudedame į puodą storu dugnu, užpilame vandeniu ir užviriname. Troškinkite apie 5 minutes, tada įpilkite cukraus ir acto. Nuolat maišydami troškinkite dar apie 3-5 minutes. 7. Tada sumaišykite svogūnus, morkas, burokėlius, pomidorus su česnakais ir žolelėmis, taip pat kopūstus ir paruoškite visas daržoves. Pasūdykite ir pagardinkite pagal skonį. Pridėti žalumynų. Visas daržoves sudedame į puodą storu dugnu, užpilame vandeniu ir užviriname. Troškinkite apie 5 minutes, tada įpilkite cukraus ir acto. Nuolat maišydami troškinkite dar apie 3-5 minutes.
- 
                                                     8. Išdėliokite barščius į sterilizuotus stiklainius, užsukame ir dedame į sandėliuką.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Išdėliokite barščius į sterilizuotus stiklainius, užsukame ir dedame į sandėliuką.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















