Barščiai

Barščiai

3.6 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Barščiai – pats populiariausias ir skaniausias pirmasis patiekalas! Žanro klasika, galima sakyti. Tačiau ne visi žino teisingą barščių receptą – dalinuosi! Kiekviena šeimininkė turi savo barščių ruošimo receptą. Jie sako, kad net jei dviem moterims bus duoti vienodi ingredientai, jos gaus du skirtingus barščius. Barščių su burokėliais receptas yra gana paprastas. Tuo galite įsitikinti peržiūrėję receptą su nuotraukomis. Tikiuosi, kad mano receptas bus gana suprantamas jaunoms naujoms šeimininkėms ir dar ne kartą pravers virtuvėje. Paruošti barščiai patiekiami su grietine. Labai skanu šį šedevrą valgyti su česnakiniais skrebučiais ar spurgomis. Skanaus!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400
  • Burokėliai
    2~3 gabaliukai (vidutinio dydžio)
  • Bulvės
    3 vnt (didelės)
  • Saldžiosios paprikos
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Druska
    1 šaukštas (pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    2~3 žiupsneliai
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Vanduo
    2,5~3 litrai
  • Citrinų sultys arba actas 9%
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkime sultinį barščiams. Norėdami tai padaryti, virkite mėsą 40-50 minučių. Jei norite sutrumpinti virimo laiką, mėsą supjaustykite m...
    1. Išvirkime sultinį barščiams. Norėdami tai padaryti, virkite mėsą 40-50 minučių. Jei norite sutrumpinti virimo laiką, mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Išvirkime sultinį barščiams. Norėdami tai padaryti, kepkite mėsą 40-50 minučių. Jei norite sutrumpinti kepimo laiką, mėsą supjaustykite m...
    2. Išvirkime sultinį barščiams. Norėdami tai padaryti, kepkite mėsą 40-50 minučių. Jei norite sutrumpinti kepimo laiką, mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Morkas ir papriką sumalkite blenderiu.
    3. Morkas ir papriką sumalkite blenderiu.
  • Burokėlius nuvalome ir sutarkuojame.
    4. Burokėlius nuvalome ir sutarkuojame.
  • Reklama
  • Burokėlius pakepinkite augaliniame aliejuje įkaitintoje keptuvėje 8-10 minučių. Pačioje pradžioje į burokėlius patartina įpilti arba citr...
    5. Burokėlius pakepinkite augaliniame aliejuje įkaitintoje keptuvėje 8-10 minučių. Pačioje pradžioje į burokėlius patartina įpilti arba citrinos sulčių, arba acto, kad jie neprarastų spalvos. Suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir pakepinkite dar minutę.
  • Bulves nuvalome, supjaustome kubeliais ir dedame virti sultinyje. Galite šiek tiek pasūdyti.
    6. Bulves nuvalome, supjaustome kubeliais ir dedame virti sultinyje. Galite šiek tiek pasūdyti.
  • Reklama
  • Morkas su su paprikomis sudedame į keptuvę prie burokėlių. Įpilkite porą šaukštų vandens ir troškinkite 8-10 minučių.
    7. Morkas su su paprikomis sudedame į keptuvę prie burokėlių. Įpilkite porą šaukštų vandens ir troškinkite 8-10 minučių.
  • Daržoves iš keptuvės sudedame į sultinį su bulvėmis. Įdėkite dar druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite 5 minutes po užvirimo.
    8. Daržoves iš keptuvės sudedame į sultinį su bulvėmis. Įdėkite dar druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite 5 minutes po užvirimo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai