Bananai tešloje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Pusryčiams vietoj planuotų bananinių blynų gaminau keptus bananus tešloje. Neįprasta ir skanu. Kepti bananai tešloje yra subtilus ir originalus desertas. Įsivaizduokite: traški tešla, o viduje saldus banano minkštimas, kuris dėl temperatūros tapo dar švelnesnis, minkštesnis ir kvapnesnis. Šį skanėstą įvertins ir suaugusieji, ir vaikai. Daugelis namų šeimininkių visame pasaulyje kepa bananus tešloje (ir kiekviena savaip), bet aš siūlau bananus supjaustyti „filė“ sluoksniais.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananas2 vnt
-
Ryžių miltai2 šaukštai
-
Ciberžolė1/4 arbatinio šaukštelio
-
Soda1 žiupsnelis
-
Cukrus1 šaukštas
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kokosų aliejus2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuluptus bananus supjaustykite išilgai.
-
2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, ryžių miltus, cukrų, druską, soda ir ciberžolę.
-
Reklama
-
3. Sausų ingredientų mišinį užpilti trupučiu vandens, kol gausis skysta tešla.
-
4. Panardinkite bananus į tešlą.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitintame aliejų ir apkepkite bananus tešloje.
-
6. Kepkite bananus iki auksinės rudos spalvos ir išimkite juos iš aliejaus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama