Bananai tešloje

Bananai tešloje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Pusryčiams vietoj planuotų bananinių blynų gaminau keptus bananus tešloje. Neįprasta ir skanu. Kepti bananai tešloje yra subtilus ir originalus desertas. Įsivaizduokite: traški tešla, o viduje saldus banano minkštimas, kuris dėl temperatūros tapo dar švelnesnis, minkštesnis ir kvapnesnis. Šį skanėstą įvertins ir suaugusieji, ir vaikai. Daugelis namų šeimininkių visame pasaulyje kepa bananus tešloje (ir kiekviena savaip), bet aš siūlau bananus supjaustyti „filė“ sluoksniais.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananas
    2 vnt
  • Ryžių miltai
    2 šaukštai
  • Ciberžolė
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Soda
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kokosų aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuluptus bananus supjaustykite išilgai.
    1. Nuluptus bananus supjaustykite išilgai.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, ryžių miltus, cukrų, druską, soda ir ciberžolę.
    2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, ryžių miltus, cukrų, druską, soda ir ciberžolę.
  • Reklama
  • Sausų ingredientų mišinį užpilti trupučiu vandens, kol gausis skysta tešla.
    3. Sausų ingredientų mišinį užpilti trupučiu vandens, kol gausis skysta tešla.
  • Panardinkite bananus į tešlą.
    4. Panardinkite bananus į tešlą.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitintame aliejų ir apkepkite bananus tešloje.
    5. Keptuvėje įkaitintame aliejų ir apkepkite bananus tešloje.
  • Kepkite bananus iki auksinės rudos spalvos ir išimkite juos iš aliejaus.
    6. Kepkite bananus iki auksinės rudos spalvos ir išimkite juos iš aliejaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai