Bagetiniai skrebučiai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Bagetiniai skrebučiai yra paprastas, bet skanus pusryčių ar užkandžių pasirinkimas. O šie skrebučiai puikiai tiks iškylai. Skrebučiams ruošti geriausia imti prieš dieną keptą batoną, bus lengviau pjaustyti. Rekomenduoju išspausti korėjietišką morką, kad įdaras nebūtų žalias. Taip pat galite pridėti kitų daržovių pagal savo skonį. Jei norite, kad šoninės plutelės būtų traškios, prieš kepdami patepkite jas bet kokiu aliejumi.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bagetas1 vnt
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Kiaušinis1 gabalas
-
Morkos60 gramų
-
Svogūnų laiškai1 krūva
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus batono skrebučiams gaminti.
-
2. Batoną supjaustykite įstrižai ir išimkite vidurį.
-
Reklama
-
3. Sudėkite trupinius į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
-
4. Sūrį sutarkuokite su vidutine tarka ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu, išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Morkas sutarkuokite ir kartu su smulkintais svogūnų laiškais sudėkite į dubenį. Viską gerai išmaišykite ir, jei reikia, pasūdykite.
-
6. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite paruoštus batono gabalėlius. Į vidų pridėkite įdarą ir prispauskite.
-
Reklama
-
7. Ant viršaus pabarstykite šiek tiek tarkuoto sūrio ir pašaukite į orkaitę. Kepkite skrebučius 180 laipsnių temperatūroje 10-20 minučių, priklausomai nuo norimos plutos. Tada iškepusius skrebučius išimkite iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama