Bagetas su įdaru

Bagetas su įdaru

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Manau, kad jums nebus sunku išmokti pasigaminti įdarytą batoną, o tuo labiau tai padaryti taip paprasta ir lengva! Ir kaip skanu! Ingredientai prieinami ir nebrangūs! Net vaikas tokį batoną su įdaru gali pasigaminti – taip paprasta! bet skanesnių užkandžių, pavyzdžiui, nežinau. Taigi, žinodami, kaip gaminti įdarytą batoną, šaldytuve nesunkiai rasite, iš ko šis įdaras gali būti pagamintas!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bagetas
    1 vnt
  • Kumpis
    200 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Svogūnų laiškai
    50 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
    1. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
  • Taip pat susmulkiname žalumynus.
    2. Taip pat susmulkiname žalumynus.
  • Reklama
  • Kumpį supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Kumpį supjaustykite mažais kubeliais.
  • Sutarkuokite sūrį.
    4. Sutarkuokite sūrį.
  • Reklama
  • Batoną perpjaukite išilgai pusiau.
    5. Batoną perpjaukite išilgai pusiau.
  • Išimame kiekvienos pusės vidurį.
    6. Išimame kiekvienos pusės vidurį.
  • Reklama
  • Grietinę sumaišykite su kumpiu, sūriu, svogūnų laiškais ir žolelėmis. Galite pridėti druskos ir prieskonių.
    7. Grietinę sumaišykite su kumpiu, sūriu, svogūnų laiškais ir žolelėmis. Galite pridėti druskos ir prieskonių.
  • Pusę batono prikimškite įdaru.
    8. Pusę batono prikimškite įdaru.
  • Reklama
  • Kepkite 5-10 minučių įkaitintoje orkaitėje arba tris minutes mikrobangų krosnelėje – kad sūris pradėtų tirpti, o bandelė sušiltų.
    9. Kepkite 5-10 minučių įkaitintoje orkaitėje arba tris minutes mikrobangų krosnelėje – kad sūris pradėtų tirpti, o bandelė sušiltų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai