Avokadų padažas
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Avokadas yra labai sveikas produktas. Jame yra daug sveikų riebalų, reikalingų žmogaus organizmui. Siūlau avokadų padažo receptą kaip salotų užpilą. Pabandykite tai! Avokadų padažas puikiai tinka ne tik salotoms, bet ir žuvies, mėsos, kiaušinių patiekalams. Jei pasirinksite tinkamą avokadą, minkštą ir prinokusį, padažas bus mega skanus. Pats avokadas yra gana neutralus, sugeria ryškius skonius, apgaubia švelnų, sviestinį minkštimą ir sujungia į vieną visumą. Padažas kiek panašus į garsiąją gvakamolę, tačiau yra aštresnis ir ryškesnis. Dalinuosi receptu, kaip paruošti tokį užpilą. Avokadų tyrė gana tiršta, todėl ją reikės šiek tiek atskiesti vandeniu. Aš imu stiklinę, bet jei padažas jums atrodo tirštas, galite įpilti šiek tiek daugiau vandens.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avokadas1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Aitrioji paprika (žalia)1 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Vanduo1 stiklinė
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir supjaustykite avokadą, svogūną ir papriką, kaip norite.
-
2. Viską sudėkite į maišytuvo dubenį ir įpilkite vandens.
-
Reklama
-
3. Supilkite alyvuogių aliejų.
-
4. Įdėkite kalendros, druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Išspauskite sultis iš citrinos ir supilkite į maišytuvo dubenį.
-
6. Viską išplakti iki vientisos masės. Padažas paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama