Avokadų padažas

Avokadų padažas

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
10 min.

Apie receptą

Avokadas yra labai sveikas produktas. Jame yra daug sveikų riebalų, reikalingų žmogaus organizmui. Siūlau avokadų padažo receptą kaip salotų užpilą. Pabandykite tai! Avokadų padažas puikiai tinka ne tik salotoms, bet ir žuvies, mėsos, kiaušinių patiekalams. Jei pasirinksite tinkamą avokadą, minkštą ir prinokusį, padažas bus mega skanus. Pats avokadas yra gana neutralus, sugeria ryškius skonius, apgaubia švelnų, sviestinį minkštimą ir sujungia į vieną visumą. Padažas kiek panašus į garsiąją gvakamolę, tačiau yra aštresnis ir ryškesnis. Dalinuosi receptu, kaip paruošti tokį užpilą. Avokadų tyrė gana tiršta, todėl ją reikės šiek tiek atskiesti vandeniu. Aš imu stiklinę, bet jei padažas jums atrodo tirštas, galite įpilti šiek tiek daugiau vandens.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Aitrioji paprika (žalia)
    1 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir supjaustykite avokadą, svogūną ir papriką, kaip norite.
    1. Nulupkite ir supjaustykite avokadą, svogūną ir papriką, kaip norite.
  • Viską sudėkite į maišytuvo dubenį ir įpilkite vandens.
    2. Viską sudėkite į maišytuvo dubenį ir įpilkite vandens.
  • Reklama
  • Supilkite alyvuogių aliejų.
    3. Supilkite alyvuogių aliejų.
  • Įdėkite kalendros, druskos ir pipirų.
    4. Įdėkite kalendros, druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Išspauskite sultis iš citrinos ir supilkite į maišytuvo dubenį.
    5. Išspauskite sultis iš citrinos ir supilkite į maišytuvo dubenį.
  • Viską išplakti iki vientisos masės. Padažas paruoštas!
    6. Viską išplakti iki vientisos masės. Padažas paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai