Avižiniai blynai su svogūnais

Avižiniai blynai su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pasigaminkite šiuos skanius pikantiškus avižinius blynus. Jie ypač skanūs, kai skaninami su keptais svogūnais ir grietine. Tešlą su pienu ruošiame iš avižinių miltų, įmaišę kvietinių miltų. Šiuos blynus galima virti su vandeniu, o ne pienu, o keptus svogūnus galima naudoti kaip užpilą. Būtinai pabandykite pagal šį receptą gaminti avižinius blynus su svogūnais!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai miltai
    200 gramų
  • Kvietiniai miltai
    70 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pienas
    750 mililitrų
  • Sviestas
    40 gramų (išlydytas)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    5 šaukštai (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Nulupkite svogūną.
    1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite svogūną.
  • Atskirame dubenyje sumaišykite kvietinius ir avižinius miltus.
    2. Atskirame dubenyje sumaišykite kvietinius ir avižinius miltus.
  • Reklama
  • Maišykite, kol ingredientai visiškai susimaišys.
    3. Maišykite, kol ingredientai visiškai susimaišys.
  • Atskirame dideliame dubenyje išplakite kiaušinius ir įberkite druskos. Viską energingai išmaišykite šluotele.
    4. Atskirame dideliame dubenyje išplakite kiaušinius ir įberkite druskos. Viską energingai išmaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Į kiaušinių masę supilkite pieną ir ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
    5. Į kiaušinių masę supilkite pieną ir ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
  • Dalimis suberkite sausų miltų mišinį, maišydami šluotele, kad neliktų gumuliukų.
    6. Dalimis suberkite sausų miltų mišinį, maišydami šluotele, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Rezultatas turi būti vienalytė, skystos grietinės konsistencijos blynų tešla.
    7. Rezultatas turi būti vienalytė, skystos grietinės konsistencijos blynų tešla.
  • Keptuvės paviršių sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dėkite dalį tešlos ir tolygiai paskir...
    8. Keptuvės paviršių sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dėkite dalį tešlos ir tolygiai paskirstydami per visą paviršių, suformuodami blyną.
  • Reklama
  • Kiekvieną blyną apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    9. Kiekvieną blyną apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Tuo pačiu metu smulkiai supjaustykite svogūną.
    10. Tuo pačiu metu smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Atskiroje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
    11. Atskiroje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
  • Sukraukite blynus ir patiekite su keptais svogūnais ir grietine. Gero apetito!
    12. Sukraukite blynus ir patiekite su keptais svogūnais ir grietine. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai