Arbūzų salotos su feta ir rukola
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Itin neįprastas fetos derinys su saldžiu arbūzu ir rukolos kartumu patiks visiems fusion salotų mėgėjams. Kartais šių salotų receptas randamas pridedant jūros druskos, tačiau manau, kad tai nereikalinga, nes feta yra gana sūri ir lengvai kompensuoja jos trūkumą.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Arbūzas200 gramų
-
Fetos sūris150 gramų
-
Arugula30 gramų
-
Salotos50 gramų
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Balzamiko kremas20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nupjaukite arbūzo žievę, išrinkite sėklas ir supjaustykite stambiais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus ir rukolą, nusausinkite, padėkite į lėkštę. Salotas patartina suplėšyti rankomis, rukolos lapus galima taip pat suplėšyti.
-
4. Ant rukolos išdėliokite arbūzo kubelius.
-
Reklama
-
5. Sudėkite fetos gabalėlius.
-
6. Pabarstykite salotas pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir užpilkite balzamiko kremu. Patiekite salotas iškart po paruošimo. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama