Apelsinų skonio varškėčiai su morkomis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Įprastus varškėčius siūlau paįvairinti į juos įmaišant morkų ir apelsino žievelės. Skonis sužibės naujomis spalvomis ir gausite visiškai naują patiekalą. Šie varškėčiai yra puikus pasirinkimas pusryčiams ar popietės užkandžiams. Jie yra ryškiai oranžiniai ir dėl to labai mėgsta vaikai. Juos galite patiekti su bet kokiu padažu, uogiene ar grietine.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus2~3 šaukštai
-
Soda1/4 arbatinio šaukštelio
-
Miltai4 šaukštai
-
Apelsino žievelė1 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Morkas išvirti ir sutarkuoti smulkia tarka.
-
2. Sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų, apelsino žievelę ir sodą. Viską gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
3. Palaipsniui suberkite miltus. Gautą tešlą šaukštu dėkite į miltus. Susukite ir suformuokite apvalius varškėčius.
-
4. Apkepkite juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Šiek tiek atvėsinkite ir mėgaukitės. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama