Apelsinų skonio varškėčiai su morkomis

Apelsinų skonio varškėčiai su morkomis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Įprastus varškėčius siūlau paįvairinti į juos įmaišant morkų ir apelsino žievelės. Skonis sužibės naujomis spalvomis ir gausite visiškai naują patiekalą. Šie varškėčiai yra puikus pasirinkimas pusryčiams ar popietės užkandžiams. Jie yra ryškiai oranžiniai ir dėl to labai mėgsta vaikai. Juos galite patiekti su bet kokiu padažu, uogiene ar grietine.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    200 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    2~3 šaukštai
  • Soda
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    4 šaukštai
  • Apelsino žievelė
    1 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Morkas išvirti ir sutarkuoti smulkia tarka.
    1. Morkas išvirti ir sutarkuoti smulkia tarka.
  • Sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų, apelsino žievelę ir sodą. Viską gerai išmaišyti.
    2. Sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų, apelsino žievelę ir sodą. Viską gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Palaipsniui suberkite miltus. Gautą tešlą šaukštu dėkite į miltus. Susukite ir suformuokite apvalius varškėčius.
    3. Palaipsniui suberkite miltus. Gautą tešlą šaukštu dėkite į miltus. Susukite ir suformuokite apvalius varškėčius.
  • Apkepkite juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
    4. Apkepkite juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Šiek tiek atvėsinkite ir mėgaukitės. Gero apetito!
    5. Šiek tiek atvėsinkite ir mėgaukitės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai