Ančių kojos su obuoliais ir raudonaisiais kopūstais orkaitėje

Ančių kojos su obuoliais ir raudonaisiais kopūstais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Ryškus, pikantiškas patiekalas, kuris neužims daug laiko. Kopūstai kartu su obuoliais skanūs, o ančių kojos yra švelnios. Atkreipkite dėmesį į receptą! Būtinai patraiškykite kopūstą rankomis, kitaip jis bus kietas ir neiškeps. Obuoliai geriausiai tinka saldžiarūgščiai, stipraus skonio. Jei norite, į kopūstą galite įdėti svogūnų ir morkų, o į kojas – mėgstamus prieskonius.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ančių kojos
    3 vnt
  • Raudonieji kopūstai
    600 gramų
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Pusiau sausas raudonas vynas
    100 mililitrų
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Medus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Nuplaukite ir nuvalykite obuolį, o nuo kopūsto nuimkite viršutinius lapus ir nuplaukite.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Nuplaukite ir nuvalykite obuolį, o nuo kopūsto nuimkite viršutinius lapus ir nuplaukite.
  • Nuplaukite ir nusausinkite ančių kojeles, sudėkite į dubenį. Į kojas įpilkite garstyčių, medaus, druskos ir užpilkite raudonuoju vynu. Vi...
    2. Nuplaukite ir nusausinkite ančių kojeles, sudėkite į dubenį. Į kojas įpilkite garstyčių, medaus, druskos ir užpilkite raudonuoju vynu. Viską išmaišykite ir palikite pastovėti 25 minutes.
  • Reklama
  • Raudonąjį kopūstą susmulkinkite, pasūdykite, suberkite cukrų ir patraiškykite rankomis, kad suminkštėtų. Kepimo indą sutepkite augaliniu ...
    3. Raudonąjį kopūstą susmulkinkite, pasūdykite, suberkite cukrų ir patraiškykite rankomis, kad suminkštėtų. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite kopūstus.
  • Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite griežinėliais, uždėkite ant kopūsto viršaus.
    4. Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite griežinėliais, uždėkite ant kopūsto viršaus.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite ančių kojeles ir užpilkite marinatu.
    5. Ant viršaus uždėkite ančių kojeles ir užpilkite marinatu.
  • Uždenkite formą folija ir pašaukite į karštą orkaitę. Viską kepame 180 laipsnių temperatūroje vieną valandą.
    6. Uždenkite formą folija ir pašaukite į karštą orkaitę. Viską kepame 180 laipsnių temperatūroje vieną valandą.
  • Reklama
  • Nuimkite foliją ir kepkite dar 15-20 minučių iki norimos plutelės. Išimkite formą su kojomis ir nedelsdami patiekite.
    7. Nuimkite foliją ir kepkite dar 15-20 minučių iki norimos plutelės. Išimkite formą su kojomis ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai