Amerikietiškas moliūgų pyragas

Amerikietiškas moliūgų pyragas

5 (1 įvertinimai)

8

Porcijos

5 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Amerikietiškas moliūgų pyragas yra tradicinis pyragas su labai subtiliu ir kvapniu įdaru ant trapios tešlos. Palepinkite save ir artimuosius desertu su sveika rudenine daržove! Amerikietiškas moliūgų pyragas yra gana lengvas. Pirmiausia paruoškite trapios tešlos tešlą, šiame etape puikus pagalbininkas bus virtuvinis kombainas, o tada, kol tešla vėsta, pasiruoškite prieskoniais pagardintą moliūgų įdarą. Kepkite pyragą, kol iškeps. Visiškai atvėsusį pyragą patiekite su plakta grietinėle. O išsamesnių instrukcijų, kaip gaminti amerikietišką moliūgų pyragą, rasite mano recepte.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    210 gramų
  • Sviestas
    140 gramų
  • Rudasis cukrus
    185 gramai ((5 g
  • Druska
    2 žiupsneliai ((1 žiupsnelis
  • Ledinis vanduo
    50 mililitrų
  • Moliūgas nuluptas
    500 gramų
  • Vištienos kiaušiniai
    3 vnt
  • Krakmolas
    15 gramų
  • Maltas cinamonas
    1,5 arbatinio šaukštelio
  • Tarkuotas imbieras
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskato riešutas
    0,25 arbatinio šaukštelio
  • Malti gvazdikėliai
    1 žiupsnelis
  • Riebi grietinėlė
    240 mililitrų
  • Nenugriebtas pienas
    60 mililitrų
  • Kaip pagaminti
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sviestas turi būti labai šaltas.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sviestas turi būti labai šaltas.
  • Pirmiausia paruoškite tešlą. Norėdami tai padaryti, virtuviniu kombainu sumaišykite miltus, druską, cukrų ir kubeliais supjaustytą sviestą.
    2. Pirmiausia paruoškite tešlą. Norėdami tai padaryti, virtuviniu kombainu sumaišykite miltus, druską, cukrų ir kubeliais supjaustytą sviestą.
  • Tada lėtai supilkite ledinį vandenį. Jums gali prireikti šiek tiek mažiau arba šiek tiek daugiau vandens, todėl vienu metu įpilkite ne da...
    3. Tada lėtai supilkite ledinį vandenį. Jums gali prireikti šiek tiek mažiau arba šiek tiek daugiau vandens, todėl vienu metu įpilkite ne daugiau kaip šaukštą.
  • Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
    4. Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
  • Tuo tarpu paruoškite įdarą. Moliūgą išvirkite ir sutrinkite į tyrę. Atvėsinkite. Tada į moliūgų tyrę supilkite cukrų ir kiaušinius, išmai...
    5. Tuo tarpu paruoškite įdarą. Moliūgą išvirkite ir sutrinkite į tyrę. Atvėsinkite. Tada į moliūgų tyrę supilkite cukrų ir kiaušinius, išmaišykite.
  • Įpilkite krakmolo, druskos ir prieskonių.
    6. Įpilkite krakmolo, druskos ir prieskonių.
  • Grietinėlę išplakite ir kartu su pienu supilkite į įdarą, švelniai išmaišykite.
    7. Grietinėlę išplakite ir kartu su pienu supilkite į įdarą, švelniai išmaišykite.
  • Atvėsusią tešlą lengvai iškočiokite ir dėkite į riebalais išteptą kepimo formą, rankomis formuodami šonus. Tešlą subadykite šakute ir užd...
    8. Atvėsusią tešlą lengvai iškočiokite ir dėkite į riebalais išteptą kepimo formą, rankomis formuodami šonus. Tešlą subadykite šakute ir uždenkite kepimo popieriumi, ant viršaus pabarstykite pupelių ar kitų ankštinių daržovių. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 10 minučių, tada išimkite pupeles ir kepkite dar 5 minutes. Išimkite plutą iš orkaitės.
  • Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 190 laipsnių. Supilkite įdarą ant plutos ir kepkite 35-40 minučių. Jei pyragas per daug ruduoja, pyr...
    9. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 190 laipsnių. Supilkite įdarą ant plutos ir kepkite 35-40 minučių. Jei pyragas per daug ruduoja, pyrago viršų uždenkite kepimo popieriumi arba folija.
  • Kai pyragas bus paruoštas, išjunkite orkaitę ir palikite joje atvėsti, atidarę dureles, 15 minučių. Tada pyragą 3 valandoms padėkite į ša...
    10. Kai pyragas bus paruoštas, išjunkite orkaitę ir palikite joje atvėsti, atidarę dureles, 15 minučių. Tada pyragą 3 valandoms padėkite į šaldytuvą.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai