Adyghe sūris tešloje

Adyghe sūris tešloje

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Šiandien siūlau paruošti skanų užkandį, kuris patiks visiems sūrio mėgėjams – Adyghe sūrį tešloje. Užkandis puikiai dera su kava ar arbata, su skrebučiais. Adyghe sūris puikus bet kokia forma, jis yra neįtikėtinai skanus, net jei jį tiesiog kepate, o jei naudojate tešlą, jis išeina visiškai nuostabus. Sūrį galima patiekti su įvairiomis daržovėmis, skaniausia su šviežiais pomidorais.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Adyghe sūris
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Adyghe sūrį supjaustykite dideliais griežiniais. Kad būtų patogu juos kepti.
    2. Adyghe sūrį supjaustykite dideliais griežiniais. Kad būtų patogu juos kepti.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno.
    3. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno.
  • Suberkite kvietinius miltus ir žiupsnelį druskos.
    4. Suberkite kvietinius miltus ir žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Viską išmaišykite, tešla turi būti vidutinio tankumo, ne skysta.
    5. Viską išmaišykite, tešla turi būti vidutinio tankumo, ne skysta.
  • Sūrio gabaliukus pamerkite į tešlą.
    6. Sūrio gabaliukus pamerkite į tešlą.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Kepkite sūrį 1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
    7. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Kepkite sūrį 1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
  • Iš karto patiekite paruoštą sūrį.
    8. Iš karto patiekite paruoštą sūrį.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai