Adyghe sūris tešloje
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau paruošti skanų užkandį, kuris patiks visiems sūrio mėgėjams – Adyghe sūrį tešloje. Užkandis puikiai dera su kava ar arbata, su skrebučiais. Adyghe sūris puikus bet kokia forma, jis yra neįtikėtinai skanus, net jei jį tiesiog kepate, o jei naudojate tešlą, jis išeina visiškai nuostabus. Sūrį galima patiekti su įvairiomis daržovėmis, skaniausia su šviežiais pomidorais.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Adyghe sūris300 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Pienas100 mililitrų
-
Miltai3 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Adyghe sūrį supjaustykite dideliais griežiniais. Kad būtų patogu juos kepti.
-
Reklama
-
3. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno.
-
4. Suberkite kvietinius miltus ir žiupsnelį druskos.
-
Reklama
-
5. Viską išmaišykite, tešla turi būti vidutinio tankumo, ne skysta.
-
6. Sūrio gabaliukus pamerkite į tešlą.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Kepkite sūrį 1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
-
8. Iš karto patiekite paruoštą sūrį.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama