Adyghe sūris tešloje

Adyghe sūris tešloje

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Šiandien siūlau paruošti skanų užkandį, kuris patiks visiems sūrio mėgėjams – Adyghe sūrį tešloje. Užkandis puikiai dera su kava ar arbata, su skrebučiais. Adyghe sūris puikus bet kokia forma, jis yra neįtikėtinai skanus, net jei jį tiesiog kepate, o jei naudojate tešlą, jis išeina visiškai nuostabus. Sūrį galima patiekti su įvairiomis daržovėmis, skaniausia su šviežiais pomidorais.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Adyghe sūris
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Adyghe sūrį supjaustykite dideliais griežiniais. Kad būtų patogu juos kepti.
    2. Adyghe sūrį supjaustykite dideliais griežiniais. Kad būtų patogu juos kepti.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno.
    3. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno.
  • Suberkite kvietinius miltus ir žiupsnelį druskos.
    4. Suberkite kvietinius miltus ir žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Viską išmaišykite, tešla turi būti vidutinio tankumo, ne skysta.
    5. Viską išmaišykite, tešla turi būti vidutinio tankumo, ne skysta.
  • Sūrio gabaliukus pamerkite į tešlą.
    6. Sūrio gabaliukus pamerkite į tešlą.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Kepkite sūrį 1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
    7. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Kepkite sūrį 1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
  • Iš karto patiekite paruoštą sūrį.
    8. Iš karto patiekite paruoštą sūrį.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai