Abrikosų pyragas su kefyru

Abrikosų pyragas su kefyru

4.3 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Paprastas vasariškas pyragas su abrikosais ir kefyru. Labai skanus, purus ir minkštas. Paruošiamas per kelias minutes ir iš paprasčiausių turimų ingredientų. Pyragui ruošti naudojau mikserį – taip greičiau, bet galima pasigaminti ir tiesiog su šaukštu. Neįtikėtinai paprastas ir skanus pyragas visoms progoms! Kai ne sezonas, galite pasigaminti ir su šaldytais abrikosais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    200 gramų
  • Vanilinis cukrus
    1 vnt (pakelis)
  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Aliejus
    75 mililitrai
  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Kepimo soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Abrikosai
    350 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus produktus. Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
    1. Paruoškite visus produktus. Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, vanilinį cukrų ir įprastą cukrų. Plakite mikseriu iki purumo.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, vanilinį cukrų ir įprastą cukrų. Plakite mikseriu iki purumo.
  • Reklama
  • Supilkite kefyrą ir bekvapį augalinį aliejų. Išmaišykite.
    3. Supilkite kefyrą ir bekvapį augalinį aliejų. Išmaišykite.
  • Suberkite išsijotus miltus ir kepimo soda.
    4. Suberkite išsijotus miltus ir kepimo soda.
  • Reklama
  • Maišykite iki vientisos, glotnios blynų tešlos konsistencijos.
    5. Maišykite iki vientisos, glotnios blynų tešlos konsistencijos.
  • Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą arba aliejumi išteptą formą.
    6. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą arba aliejumi išteptą formą.
  • Reklama
  • Abrikosus nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Ant tešlos sudėkite abrikosų gabalėlius. Pyra...
    7. Abrikosus nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Ant tešlos sudėkite abrikosų gabalėlius. Pyragą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45-50 minučių.
  • Išimkite iš orkaitės, leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir atsargiai išimkite iš formos. Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykit...
    8. Išimkite iš orkaitės, leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir atsargiai išimkite iš formos. Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykite cukraus pudra. Patiekite pyragą atvėsusį su kava, arbata ar šaltu pienu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai