Abrikosų pyragas su kefyru
4.3 (3 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								50 min.
						Apie receptą
Paprastas vasariškas pyragas su abrikosais ir kefyru. Labai skanus, purus ir minkštas. Paruošiamas per kelias minutes ir iš paprasčiausių turimų ingredientų. Pyragui ruošti naudojau mikserį – taip greičiau, bet galima pasigaminti ir tiesiog su šaukštu. Neįtikėtinai paprastas ir skanus pyragas visoms progoms! Kai ne sezonas, galite pasigaminti ir su šaldytais abrikosais.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Miltai / 
					# VaisiaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Cukrus200 gramų
- 
													Vanilinis cukrus1 vnt (pakelis)
- 
													Kefyras250 mililitrų
- 
													Aliejus75 mililitrai
- 
													Kvietiniai miltai250 gramų
- 
													Kepimo soda1 arbatinis šaukštelis
- 
													Abrikosai350 gramų
- 
													Druska1 žiupsnelis
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus produktus. Visi produktai turi būti kambario temperatūros. 1. Paruoškite visus produktus. Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
- 
                                                     2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, vanilinį cukrų ir įprastą cukrų. Plakite mikseriu iki purumo. 2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, vanilinį cukrų ir įprastą cukrų. Plakite mikseriu iki purumo.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Supilkite kefyrą ir bekvapį augalinį aliejų. Išmaišykite. 3. Supilkite kefyrą ir bekvapį augalinį aliejų. Išmaišykite.
- 
                                                     4. Suberkite išsijotus miltus ir kepimo soda. 4. Suberkite išsijotus miltus ir kepimo soda.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Maišykite iki vientisos, glotnios blynų tešlos konsistencijos. 5. Maišykite iki vientisos, glotnios blynų tešlos konsistencijos.
- 
                                                     6. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą arba aliejumi išteptą formą. 6. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą arba aliejumi išteptą formą.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Abrikosus nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Ant tešlos sudėkite abrikosų gabalėlius. Pyragą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45-50 minučių. 7. Abrikosus nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Ant tešlos sudėkite abrikosų gabalėlius. Pyragą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45-50 minučių.
- 
                                                     8. Išimkite iš orkaitės, leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir atsargiai išimkite iš formos. Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykite cukraus pudra. Patiekite pyragą atvėsusį su kava, arbata ar šaltu pienu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Išimkite iš orkaitės, leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir atsargiai išimkite iš formos. Perkelkite į lėkštę ir, jei norite, pabarstykite cukraus pudra. Patiekite pyragą atvėsusį su kava, arbata ar šaltu pienu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















