Žuvienė su raudona žuvimi ir lydytu sūriu
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Labai greitai paruošiama subtili žuvienė gali tapti tikru išsigelbėjimu bet kuriai šeimininkei. Tokią sriubą galima paruošti iš absoliučiai bet kokios raudonos žuvies ir kuo jos daugiau, tuo sriuba bus skanesnė. Įdėjus sūrio sriubą būtina pasūdyti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1 litras
-
Raudona žuvis (lašiša)200 gramų
-
Bulvės150 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Lydytas sūris200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Lauro lapas1 vnt
-
Sviestas30 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Išvalykite žuvies žvynus ir vidurius, supjaustykite gabalėliais ir dėkite į puodą. Supilkite vandenį ir viską užvirinkite ant vidutinės ugnies, nugriebdami putas. Išimkite žuvį, nukoškite sultinį ir grąžinkite į puodą.
-
Reklama
-
3. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite bulves į sultinį ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.
-
4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas. Viską maišydami pakepinkite 7 minutes. Skrudintas daržoves sudėkite į sriubą, išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Į sriubą sudėkite lydytą sūrį, išmaišykite ir virkite 5 minutes.
-
6. Iš virtos žuvies pašalinkite kaulus ir odą, padalinkite į gabalus ir sudėkite į sriubą.
-
Reklama
-
7. Sriubą pasūdykite, įdėkite pipirų ir užvirinkite, nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama