Žaliosios salotos
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Paruoškime skanias, sveikas, gaivias salotas iš kelių rūšių salotų, daržovių ir alyvuogių. Šios salotos puikiai tinka vėlyvai lengvai vakarienei arba tiems, kurie laikosi dietos. Lengvos ir sveikos salotos, pagardintos garstyčių padažu. Šios šviežios salotos puikiai tiks prie keptos vištienos, žuvies ar marinuoto sūrio.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Aisbergo salotos200 gramų
-
Salotų lapai100 gramų
-
Salotos 'Romano'150 gramų
-
Agurkai1~2 vnt
-
Avokadas1 vnt
-
Alyvuogės10~15 vnt
-
Citrina1 vnt (padažas)
-
Alyvuogių aliejus2~3 šaukštai (padažas)
-
Prancūziškos garstyčios1 valgomasis šaukštas (padažas)
-
Druskapagal skonį (padažas)
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį (padažas)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite salotų lapus ir nusausinkite.
-
2. Padažui sumaišykite visus ingredientus.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite salotų lapus ir sudėkite į salotų dubenį.
-
4. Apšlakstykite puse paruošto užpilo.
-
Reklama
-
5. Šviežius agurkus supjaustykite plonais puslankiais, avokadą supjaustykite plonais griežinėliais. Išdėliokite ant salotų lapų.
-
6. Sudėkite alyvuoges ir užpilkite likusį padažą ant salotų.
-
Reklama
-
7. Patiekite salotas iš karto! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama