Vištienos suktinukai su grybų įdaru
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Šį nepaprastai skanų patiekalą paragavau savo draugo gimtadienio vakarėlyje! Man taip patiko, kad iš karto paprašiau, kad man užrašytų receptą su visomis smulkmenomis. Taigi, dabar aš žinau, kaip kepti vištienos suktinukus su grybų įdaru. Jie tokie švelnūs... tiesiog tirpsta burnoje. Be to, jie taip pat yra sotūs ir atrodo labai įspūdingai. Apskritai šis karštas patiekalas yra puikus visais atžvilgiais. Belieka pagaminti teisingai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Grybai300 gramų
-
Sūris300 gramų
-
Prieskoniai vištienai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir išmuškite plaktuku. Pasūdykite ir tolygiai pagardinkite pagal skonį. Palikite marinuotis 20 minučių.
-
2. Grybus nuplaukite (aš naudojau pievagrybius) ir supjaustykite griežinėliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Dėkite į keptuvę kartu su grybais ir apkepkite aliejuje. Nepamirškite įberti druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių. Dėkite pakepintus grybus ant krūtinėlės. Ant viršaus sutarkuokite pusę sūrio stambia tarka.
-
4. Vištienos filė susukti į vyniotinį ir surišti siūlu. Toliau viską dėkite ant kepimo skardos ir aptepkite kiaušiniu, tada ant viršaus užtarkuokite likusį sūrį.
-
Reklama
-
5. Kepkite suktinukus pusvalandį 150 laipsnių temperatūroje, po to 15 minučių 250 laipsnių temperatūroje. Kai patiekalas paruduos, leiskite šiek tiek atvėsti, nuimkite siūlą ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama