Vištienos kulšelės su bulvėmis

Vištienos kulšelės su bulvėmis

5 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Vištienos kulšelės, keptos su bulvėmis, yra tikras skanėstas! Jūsų svečiai tikrai liks patenkinti tokia vakariene ir įvertins patiekalą! Svarstote, ką čia gaminti šventinei vakarienei? Kepkite vištienos blauzdeles su bulvėmis! Šis skanus ir maistingas patiekalas puikiai papuoš Jūsų šventinį stalą. Tokios vakarienės paruošimas užtruks mažai laiko, o rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    5 vnt
  • Bulvės
    500 gramų
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai suneli
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
    1. Pirmiausia svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką arba permeskite per didelį česnako presą.
    2. Smulkiai supjaustykite česnaką arba permeskite per didelį česnako presą.
  • Reklama
  • Vištienos blauzdeles kruopščiai nuplaukite, nusausinkite, tada įdarykite smulkintu česnaku. Druska, pipirai, pabarstykite suneli apyniais.
    3. Vištienos blauzdeles kruopščiai nuplaukite, nusausinkite, tada įdarykite smulkintu česnaku. Druska, pipirai, pabarstykite suneli apyniais.
  • Vištienos blauzdeles kruopščiai nuplaukite, nusausinkite, tada įtrinkite smulkintu česnaku druska, pipirais, pabarstykite suneli apyniais.
    4. Vištienos blauzdeles kruopščiai nuplaukite, nusausinkite, tada įtrinkite smulkintu česnaku druska, pipirais, pabarstykite suneli apyniais.
  • Reklama
  • Morkas stambiai sutarkuokite.
    5. Morkas stambiai sutarkuokite.
  • Bulves supjaustykite ne per storais apskritimais.
    6. Bulves supjaustykite ne per storais apskritimais.
  • Reklama
  • Toliau kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniais sudėkite į ją ingredientus: pirmasis sluoksnis – bulvės. Lengvai pabarstyk...
    7. Toliau kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniais sudėkite į ją ingredientus: pirmasis sluoksnis – bulvės. Lengvai pabarstykite pipirais ir druska. Tada aptepkite morkas su svogūnais, po to vištienos kulšelės.
  • Sutepkite blauzdas majonezu ir nusiųskite formą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite patiekalą 50-60 minučių.
    8. Sutepkite blauzdas majonezu ir nusiųskite formą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite patiekalą 50-60 minučių.
  • Reklama
  • Vištienos kulšelės su bulvėmis paruoštos! Patiekdami patiekalą galite papuošti smulkiai pjaustytais žalumynais.
    9. Vištienos kulšelės su bulvėmis paruoštos! Patiekdami patiekalą galite papuošti smulkiai pjaustytais žalumynais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai