Vištienos krūtinėlė pomidorų padaže

Vištienos krūtinėlė pomidorų padaže

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Galvoji, kaip pamaitinti šeimą, bet tuo pačiu norisi ir greitai ir skaniai? Tokiomis akimirkomis man padeda vištienos krūtinėlė ir jau paruoštas pomidorų padažas. Sujungę šiuos du produktus, gausite puikų patiekalą! Vištienos krūtinėlė pomidorų padaže iškepa labai greitai. Todėl garnyru verta pasirūpinti iš anksto. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    700 gramų (be kaulo)
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Pomidorų padažas
    400 ml
  • Bazilikas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Žalumynai
    pagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Svogūną supjaustyti ketvirčiais. Sudėkite į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir švelnia...
    2. Svogūną supjaustyti ketvirčiais. Sudėkite į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir švelniai apskrus.
  • Reklama
  • Nuplaukite vištienos krūtinėlę. Nusausinkite servetėlėmis. Supjaustykite plonomis, siauromis juostelėmis.
    3. Nuplaukite vištienos krūtinėlę. Nusausinkite servetėlėmis. Supjaustykite plonomis, siauromis juostelėmis.
  • Supjaustytą krūtinėlę sudėkite į keptą svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol filė taps balta, o išsiskiriančio skysčio kiekis sumažė...
    4. Supjaustytą krūtinėlę sudėkite į keptą svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol filė taps balta, o išsiskiriančio skysčio kiekis sumažės per pusę.
  • Reklama
  • Kai tik krūtinė pabals, įberkite baziliko, druskos pagal skonį. Išmaišykite.
    5. Kai tik krūtinė pabals, įberkite baziliko, druskos pagal skonį. Išmaišykite.
  • Įpilkite pomidorų padažo. Išmaišykite. Užvirinkite. Virkite 5-7 minutes ant silpnos kaitros.
    6. Įpilkite pomidorų padažo. Išmaišykite. Užvirinkite. Virkite 5-7 minutes ant silpnos kaitros.
  • Reklama
  • Praėjus laikui, suberkite smulkintus žalumynus ir patiekite su mėgstamu garnyru.
    7. Praėjus laikui, suberkite smulkintus žalumynus ir patiekite su mėgstamu garnyru.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai