Vištienos kojos grietinėje ir prancūziškose garstyčiose
5 (1 įvertinimai)
2-4 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Jei vištienos kojos iš anksto marinuojamos grietinėje, pridėjus garstyčių, jos gausis švelnios ir pikantiškos. Šį patiekalą galima patiekti ne tik pietums. Vištienos kojeles galima patiekti su bet kokiu garnyru arba tiesiog šviežiomis daržovėmis. Garstyčios suteikia pikantiškumo, paprika – spalvos, o grietinė ir česnakas skonį. Kojas galima pamarinuoti ir kelias valandas palikti šaldytuve. Formą, kurioje ruošite patiekalą, galima uždengti folija.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kojos4 vnt
-
Grietinė80 gramų
-
Prancūziškos garstyčios30 gramų
-
Džiovinti česnakai1 arbatinis šaukštelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Vištienos kojas nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į kepimo indą. Įpilkite grietinės.
-
Reklama
-
3. Į vištieną ir grietinę įpilkite garstyčių.
-
4. Įdėkite druskos, pipirų, suberkite sausą česnaką ir papriką. Viską išmaišykite, uždengkite ir palikite 30 minučių pasimarinuoti.
-
Reklama
-
5. Uždenkite folija ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
6. Po kurio laiko nuimkite foliją ir kepkite dar 10-15 minučių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite vištienos kojeles iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama