Vištienos kojelės su ryžiais rankovėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Vištienos kojelės yra viena iš dažniausiai naudojamų paukštienos dalių ir yra labai patogios valgyti. Galite jas gaminti visiškai skirtingais būdais. Siūlome receptą, kaip pasigaminti vištienos kojas su ryžiais rankovėje. Skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Viskas daroma paprastai ir greitai, nes ryžiai verdami kartu su mėsa ir yra visiškai prisotinti visomis jos sultimis. Patiekalui paruošti ryžiai gali būti visiškai bet kokie. Naudodami šį paprastą receptą galėsite be didelių pastangų pagaminti neįtikėtinai skanų patiekalą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Blauzdos6 vnt
-
Majonezas150 gramų
-
Citrina1 vnt
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Paprikapagal skonį
-
Ryžiai150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Blauzdeles gerai nuplaukite ir nuvalykite popieriniu rankšluosčiu, sumaišykite prieskonius ir druską, jais įtrinkite mėsą.
-
2. Citriną perpjaukite į dvi dalis, į dubenį išspauskite citrinos sultis (2 šaukštus) ir uždėkite majonezo, išmaišykite. Sutepkite kojas paruoštu mišiniu, padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
-
Reklama
-
3. Garnyrui skirtus ryžius 1 valandai pamirkykite šaltame vandenyje, tada gerai nuplaukite.
-
4. Iš ryžių nupilkite vandenį, išimkite blauzdeles iš šaldytuvo. Atidarykite kepimo rankovę, įdėkite ryžius į vidų, išlyginkite. Ant jo išskleidžiame kojeles ir supilame likusį marinatą. Įpilkite 2 šaukštus vandens.
-
Reklama
-
5. Blauzdeles su ryžiais kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki auksinės rudos spalvos ant mėsos. Patiekite porcijomis ryžius su vištienos kojomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama