Vištienos filė sūrio tešloje
4 (3 įvertinimai)
6-8 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Vištienos filė sūrio tešloje kepti gana paprasta ir greita. Mėsa pasirodo labai skani, švelni ir sultinga, o auksinė pluta tokia patraukli ir graži! Siūlau savo receptą. Vištienos filė sūrio tešloje yra puikus patiekalas. Pateikti jį ant šventinio stalo nėra nuodėmė. Vištienos filė yra labai sotus ir tuo pačiu beveik dietinis patiekalas, ypač jei ji papuošta su daržovėmis. Vištienos filė pasirodo labai sultinga, nepaisant to, kad pačios vištienos krūtinėlės yra gana sausos. Puikus karštas patiekalas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlės filė4 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Kiaušinis4 vnt
-
Grietinė2 šaukštai
-
Miltai2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Imame vištienos krūtinėlės filė. Nuplaukite ir supjaustykite į 2-3 dalis. Lengvai pamuškite plaktuku. Patogumui galite naudoti lipnią plėvelę.
-
2. Kepimo tešla. Trys sūriai smulkiai sutarkuoti. Sumaišykite kiaušinius, miltus, grietinę, druską ir sūrį. Sūdykite labai atsargiai, nes sūris jau sūrus.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Imame filė gabaliukus ir ant viršaus šaukštu dedame tešlą, atsargiai dedame į keptuvę ir kepame 10 min.
-
4. Tada ant kiekvieno filė gabalėlio dėkite tešlą ir apverskite.
-
Reklama
-
5. Taip pat kepame apie 10 minučių, kol susidarys graži auksinė plutelė.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama