Vištienos filė sūrio tešloje

Vištienos filė sūrio tešloje

4 (3 įvertinimai)

6-8 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Vištienos filė sūrio tešloje kepti gana paprasta ir greita. Mėsa pasirodo labai skani, švelni ir sultinga, o auksinė pluta tokia patraukli ir graži! Siūlau savo receptą. Vištienos filė sūrio tešloje yra puikus patiekalas. Pateikti jį ant šventinio stalo nėra nuodėmė. Vištienos filė yra labai sotus ir tuo pačiu beveik dietinis patiekalas, ypač jei ji papuošta su daržovėmis. Vištienos filė pasirodo labai sultinga, nepaisant to, kad pačios vištienos krūtinėlės yra gana sausos. Puikus karštas patiekalas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlės filė
    4 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kiaušinis
    4 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Miltai
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame vištienos krūtinėlės filė. Nuplaukite ir supjaustykite į 2-3 dalis. Lengvai pamuškite plaktuku. Patogumui galite naudoti lipnią plė...
    1. Imame vištienos krūtinėlės filė. Nuplaukite ir supjaustykite į 2-3 dalis. Lengvai pamuškite plaktuku. Patogumui galite naudoti lipnią plėvelę.
  • Kepimo tešla. Trys sūriai smulkiai sutarkuoti. Sumaišykite kiaušinius, miltus, grietinę, druską ir sūrį. Sūdykite labai atsargiai, nes sū...
    2. Kepimo tešla. Trys sūriai smulkiai sutarkuoti. Sumaišykite kiaušinius, miltus, grietinę, druską ir sūrį. Sūdykite labai atsargiai, nes sūris jau sūrus.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Imame filė gabaliukus ir ant viršaus šaukštu dedame tešlą, atsargiai dedame į keptuvę ir kepame 10...
    3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Imame filė gabaliukus ir ant viršaus šaukštu dedame tešlą, atsargiai dedame į keptuvę ir kepame 10 min.
  • Tada ant kiekvieno filė gabalėlio dėkite tešlą ir apverskite.
    4. Tada ant kiekvieno filė gabalėlio dėkite tešlą ir apverskite.
  • Reklama
  • Taip pat kepame apie 10 minučių, kol susidarys graži auksinė plutelė.
    5. Taip pat kepame apie 10 minučių, kol susidarys graži auksinė plutelė.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai