Vištiena su pupelėmis ir dažovėmis

Vištiena su pupelėmis ir dažovėmis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Troškinio receptas, pagamintas iš vištienos, baltųjų pupelių, šoninės, svogūnų, česnakų, vištienos sultinio, pomidorų ir žaliųjų čili. Jei pageidaujate, dalį pupelių galite sutrinti arba sutrinti trintuvu, kol sutirštės, o tada įdėti į keptuvę, kad sutirštėtų. Kepsnį gerai patiekti su traškia duona ir salotomis.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Šoninė
    4 juostelės
  • Svogūnas
    1 vnt (didelis)
  • Malti kmynai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Paprikos milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Česnako milteliai 1/2 arbatinius šaukštelius Svogūnų milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Čili milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Ant grotelių kepta vištiena
    1 vnt
  • Kepti pomidorai
    1 vnt (skardinė 900 g)
  • Baltosios pupelės
    4 vnt (skardinė 430 g)
  • Žaliosios paprikos
    2 vnt (skardinė 120 g)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šoninę susmulkinkite. Vištieną, čili ir svogūną supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnaką. Susmulkinkite pomidorus. Šoninę apkepkite...
    1. Šoninę susmulkinkite. Vištieną, čili ir svogūną supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnaką. Susmulkinkite pomidorus. Šoninę apkepkite įkaitintame puode apie 3 minutes. Į puodą su šonine sudėkite svogūną ir česnaką.
  • Sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite puodą ir kepkite, jei reikia, maišydami, kol svogūnas taps skaidrus. Tai užtruks apie 30 minučių.
    2. Sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite puodą ir kepkite, jei reikia, maišydami, kol svogūnas taps skaidrus. Tai užtruks apie 30 minučių.
  • Reklama
  • Suberkite susmulkintą vištieną, papriką, kmynų miltelius, svogūnų miltelius, čili miltelius, svogūnų miltelius ir česnako miltelius. Troš...
    3. Suberkite susmulkintą vištieną, papriką, kmynų miltelius, svogūnų miltelius, čili miltelius, svogūnų miltelius ir česnako miltelius. Troškinkite dar 10 minučių uždengę, kol vištiena prisisotins prieskonių aromato.
  • Įpilkite vištienos sultinio, pomidorų, baltųjų pupelių ir žaliųjų čili. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    4. Įpilkite vištienos sultinio, pomidorų, baltųjų pupelių ir žaliųjų čili. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Troškinkite ant silpnos ugnie, maišydami pagal poreikį, kol skysčio sumažės iki norimo kiekio. Troškinį pabarstykite tarkuotu sūriu ir sm...
    5. Troškinkite ant silpnos ugnie, maišydami pagal poreikį, kol skysčio sumažės iki norimo kiekio. Troškinį pabarstykite tarkuotu sūriu ir smulkinta kalendra ir nedelsdami patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai