Vištiena su pupelėmis ir dažovėmis
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Troškinio receptas, pagamintas iš vištienos, baltųjų pupelių, šoninės, svogūnų, česnakų, vištienos sultinio, pomidorų ir žaliųjų čili. Jei pageidaujate, dalį pupelių galite sutrinti arba sutrinti trintuvu, kol sutirštės, o tada įdėti į keptuvę, kad sutirštėtų. Kepsnį gerai patiekti su traškia duona ir salotomis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai3 skiltelės
-
Šoninė4 juostelės
-
Svogūnas1 vnt (didelis)
-
Malti kmynai1 arbatinis šaukštelis
-
Paprikos milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Česnako milteliai 1/2 arbatinius šaukštelius Svogūnų milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Čili milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Ant grotelių kepta vištiena1 vnt
-
Kepti pomidorai1 vnt (skardinė 900 g)
-
Baltosios pupelės4 vnt (skardinė 430 g)
-
Žaliosios paprikos2 vnt (skardinė 120 g)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šoninę susmulkinkite. Vištieną, čili ir svogūną supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnaką. Susmulkinkite pomidorus. Šoninę apkepkite įkaitintame puode apie 3 minutes. Į puodą su šonine sudėkite svogūną ir česnaką.
-
2. Sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite puodą ir kepkite, jei reikia, maišydami, kol svogūnas taps skaidrus. Tai užtruks apie 30 minučių.
-
Reklama
-
3. Suberkite susmulkintą vištieną, papriką, kmynų miltelius, svogūnų miltelius, čili miltelius, svogūnų miltelius ir česnako miltelius. Troškinkite dar 10 minučių uždengę, kol vištiena prisisotins prieskonių aromato.
-
4. Įpilkite vištienos sultinio, pomidorų, baltųjų pupelių ir žaliųjų čili. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Troškinkite ant silpnos ugnie, maišydami pagal poreikį, kol skysčio sumažės iki norimo kiekio. Troškinį pabarstykite tarkuotu sūriu ir smulkinta kalendra ir nedelsdami patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama