Vištiena džiūvėsėliuose orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Virtuvėje visada rasite šiam patiekalui paruošti reikalingų produktų. Nepaisant lengvo paruošimo ir prieinamumo, vištiena yra labai skani ir graži. Pabandykite tai! Vištieną reikia nuplauti, supjaustyti, nusausinti popieriniais rankšluosčiais ir aptepti paruoštu marinatu. Tada padėkite į šaldytuvą bent valandai. Po to kepkite vištieną, pabarstytą džiūvėsėliais, orkaitėje. Šviežios daržovės, žolelės, grūdai ir bulvių košė puikiai tiks prie paruoštos vištienos džiūvėsėliuose kaip garnyras – pagal jūsų skonį. Gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Višta1 vnt
-
Česnakai4 skiltelės
-
Grietinė2 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Džiūvėsėliaipagal poreikį
-
Paruošti prieskoniai vištienai2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną nuplaukite, supjaustykite ir pašalinkite riebalus.
-
2. Supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Marinatui sumaišykite grietinę, druską, pipirus ir vištienos prieskonius.
-
4. Vištieną aptepkite marinatu ir padėkite į šaldytuvą valandai.
-
Reklama
-
5. Kepimo skardą išklokite folija.
-
6. Vištienos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir išdėliokite ant kepimo skardos. Ant viršaus netgi galite pabarstyti trupučiu džiūvėsėlių. Neuždenkite folijos, kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama