Vištiena džiūvėsėliuose orkaitėje

Vištiena džiūvėsėliuose orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Virtuvėje visada rasite šiam patiekalui paruošti reikalingų produktų. Nepaisant lengvo paruošimo ir prieinamumo, vištiena yra labai skani ir graži. Pabandykite tai! Vištieną reikia nuplauti, supjaustyti, nusausinti popieriniais rankšluosčiais ir aptepti paruoštu marinatu. Tada padėkite į šaldytuvą bent valandai. Po to kepkite vištieną, pabarstytą džiūvėsėliais, orkaitėje. Šviežios daržovės, žolelės, grūdai ir bulvių košė puikiai tiks prie paruoštos vištienos džiūvėsėliuose kaip garnyras – pagal jūsų skonį. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Višta
    1 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
  • Paruošti prieskoniai vištienai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną nuplaukite, supjaustykite ir pašalinkite riebalus.
    1. Vištieną nuplaukite, supjaustykite ir pašalinkite riebalus.
  • Supjaustykite gabalėliais.
    2. Supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Marinatui sumaišykite grietinę, druską, pipirus ir vištienos prieskonius.
    3. Marinatui sumaišykite grietinę, druską, pipirus ir vištienos prieskonius.
  • Vištieną aptepkite marinatu ir padėkite į šaldytuvą valandai.
    4. Vištieną aptepkite marinatu ir padėkite į šaldytuvą valandai.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite folija.
    5. Kepimo skardą išklokite folija.
  • Vištienos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir išdėliokite ant kepimo skardos. Ant viršaus netgi galite pabarstyti trupučiu džiūvėsėl...
    6. Vištienos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir išdėliokite ant kepimo skardos. Ant viršaus netgi galite pabarstyti trupučiu džiūvėsėlių. Neuždenkite folijos, kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai