Veršienos ragu

Veršienos ragu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Veršienos ragu yra tradicinis prancūzų patiekalas. Švelni, sultinga veršiena labai skaniame baltame padaže – kaip gali nepatikti toks patiekalas? Taigi, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti veršienos troškinį. Galiu atsakingai garantuoti, kad veršienos troškinys Prancūzijoje gaminamas būtent taip: paprastas veršienos troškinio receptas paimtas iš autoritetingos prancūzų kulinarijos knygos, o pats gaminimo principas atitinka visus prancūzų virtuvės kanonus. Pasakyti, kad veršienos troškinys skanus, reiškia nieko nepasakyti. Tai turi būti išbandyta. Todėl – žiūrėkite ir prisiminkite, kaip reikia gaminti veršienos troškinį!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Veršiena
    500 gramų
  • Sultinys
    1 litras
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Česnakai
    1 vnt (galva)
  • Grybai
    250 gramų
  • Gvazdikėliai
    2 vnt
  • Kiaušinio trynys
    2 vnt
  • Grietinė
    180 mililitrų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Žolelių puokštė
    1 vnt (čiobreliai, lauro lapai, petražolės)
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Veršieną supjaustykite dideliais kubeliais, sudėkite į didelį puodą.
    1. Veršieną supjaustykite dideliais kubeliais, sudėkite į didelį puodą.
  • Svogūną nuvalome, įdedame į jį gvazdikėlių. Į puodą suberkite svogūną į veršieną.
    2. Svogūną nuvalome, įdedame į jį gvazdikėlių. Į puodą suberkite svogūną į veršieną.
  • Reklama
  • Morką perpjaukite į kelias dalis, česnako galvą perpjaukite per pusę. Pridėti į puodą.
    3. Morką perpjaukite į kelias dalis, česnako galvą perpjaukite per pusę. Pridėti į puodą.
  • Aštrias žoleles sujungiame puokštėje. Sudėjau kekę į puodą.
    4. Aštrias žoleles sujungiame puokštėje. Sudėjau kekę į puodą.
  • Reklama
  • Puodo turinį užpilkite kambario temperatūros sultiniu. Uždenkite dangčiu, uždėkite ant vidutinės ugnies ir virkite pusvalandį.
    5. Puodo turinį užpilkite kambario temperatūros sultiniu. Uždenkite dangčiu, uždėkite ant vidutinės ugnies ir virkite pusvalandį.
  • Praėjus nurodytam laikui, į puodą suberkite grybus, druską ir pipirus. Uždenkite dangčiu ir virkite dar pusvalandį.
    6. Praėjus nurodytam laikui, į puodą suberkite grybus, druską ir pipirus. Uždenkite dangčiu ir virkite dar pusvalandį.
  • Reklama
  • Gautą sultinį nukoškite. Išmeskite svogūną, česnaką ir kekę. Veršieną, morkas ir grybus dedame į kokį indą, uždengiame dangčiu ir rankšlu...
    7. Gautą sultinį nukoškite. Išmeskite svogūną, česnaką ir kekę. Veršieną, morkas ir grybus dedame į kokį indą, uždengiame dangčiu ir rankšluosčiu - kad neatvėstų. Nukoštą sultinį supilkite atgal į puodą.
  • Sumaišykite kiaušinių trynius ir grietinę.
    8. Sumaišykite kiaušinių trynius ir grietinę.
  • Reklama
  • Gautą mišinį supilkite į karštą sultinį.
    9. Gautą mišinį supilkite į karštą sultinį.
  • Plakite šluotele iki vientisos masės ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite.
    10. Plakite šluotele iki vientisos masės ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite.
  • Reklama
  • Nukelkite puodą nuo ugnies, į karštą padažą sudėkite veršieną, morkas ir grybus. Taip pat įpilkite citrinos sulčių. Išmaišykite ir paliki...
    11. Nukelkite puodą nuo ugnies, į karštą padažą sudėkite veršieną, morkas ir grybus. Taip pat įpilkite citrinos sulčių. Išmaišykite ir palikite uždengtą 10 minučių.
  • Patiekite, kol patiekalas neatšalo. Skanaus!
    12. Patiekite, kol patiekalas neatšalo. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai