Varškės pyragas su vyšniomis

Varškės pyragas su vyšniomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Gaminimas namuose yra puikus būdas eksperimentuoti. Noriu pasidalinti vienos iš šių fantazijų rezultatu. Štai varškės pyragas su vyšniomis. Tai ir skanu, ir gana sveika. Šio recepto ingredientų derinys yra tikrai nuostabus. Papasakosiu, kaip iš varškės tešlos pasigaminti vyšnių pyragą, nuo kurio tiesiog negalėsite atsiplėšti. Subtili tešla, saldus varškės įdaras derinamas su uogų rūgštele... pabandyti tikrai verta! Šio pyrago pranašumas yra tas, kad jį galima patiekti šiltą arba visiškai atvėsusį.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnios be kauliukų
    2 stiklinės
  • Pienas
    80 mililitrų
  • Varškė
    500 gramų (350 gramų įdarui, 150 – tešlai)
  • Miltai
    250 gramų
  • Grietinė
    1/2 stiklinės
  • Kiaušiniai
    4 vnt (1 tešlai, 3 įdarui)
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    150 gramų (pusę į tešlą, kitą pusę į įdarą)
  • Aliejus
    60 mililitrų
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime varškės tešlą. Į gilų dubenį įdėkite 150 gramų varškės ir įmuškite kiaušinį.
    1. Pirmiausia paruošime varškės tešlą. Į gilų dubenį įdėkite 150 gramų varškės ir įmuškite kiaušinį.
  • Išmaišykite, įberkite cukraus pagal skonį. Įdėkite šiek tiek vanilės dėl skonio.
    2. Išmaišykite, įberkite cukraus pagal skonį. Įdėkite šiek tiek vanilės dėl skonio.
  • Reklama
  • Supilkite bekvapį augalinį aliejų.
    3. Supilkite bekvapį augalinį aliejų.
  • Įpilkite šiek tiek pieno arba grietinėlės.
    4. Įpilkite šiek tiek pieno arba grietinėlės.
  • Reklama
  • Dabar galite dėti iš anksto išsijotus sausus ingredientus: kepimo miltelius, druską, miltus.
    5. Dabar galite dėti iš anksto išsijotus sausus ingredientus: kepimo miltelius, druską, miltus.
  • Užminkykite tešlą. Sudėkite į karščiui atsparią formą, suformuodami pagrindą su šonais.
    6. Užminkykite tešlą. Sudėkite į karščiui atsparią formą, suformuodami pagrindą su šonais.
  • Reklama
  • Gaminsime ir įdarą. Likusią varškę sudėkite į gilų dubenį su grietine.
    7. Gaminsime ir įdarą. Likusią varškę sudėkite į gilų dubenį su grietine.
  • Įdėkite 3 trynius (atskirai išplakite baltymus iki stiprių putų).
    8. Įdėkite 3 trynius (atskirai išplakite baltymus iki stiprių putų).
  • Reklama
  • Į įdarą įberkite cukraus pagal skonį.
    9. Į įdarą įberkite cukraus pagal skonį.
  • Belieka įdėti krakmolo ir baltymų. Švelniai išmaišykite mentele.
    10. Belieka įdėti krakmolo ir baltymų. Švelniai išmaišykite mentele.
  • Reklama
  • Ant pagrindo dėkite varškės įdarą.
    11. Ant pagrindo dėkite varškės įdarą.
  • Uogas paskleiskite lygiu sluoksniu. Pavyzdžiui, galite naudoti tiek šviežias, tiek šaldytas ar net konservuotas vyšnias. Įdėkite formą į ...
    12. Uogas paskleiskite lygiu sluoksniu. Pavyzdžiui, galite naudoti tiek šviežias, tiek šaldytas ar net konservuotas vyšnias. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę.
  • Maždaug 180 laipsnių temperatūroje pyragą kepkite apie valandą. Skanaus!
    13. Maždaug 180 laipsnių temperatūroje pyragą kepkite apie valandą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai