Valstiečių salotos
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Vienas iš paprastų ir greitų salotų variantų, kuris tiks kasdien ir atostogoms, yra valstiečių salotos. Lengvas paruošimas ir skanūs rezultatai yra du svarbiausi recepto punktai. Deriname pačius paprasčiausius produktus, kurie visada yra po ranka – virtas bulves, sultingus pomidorus, raugintus agurkus ir raudonuosius svogūnus. Padažui naudokite kvapnų aromatinį augalinį aliejų. Patiekite salotas vienas arba su mėsa ar paukštiena.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės200 gramų (virtos)
-
Pomidorai200 gramų (švieži)
-
Marinuoti agurkai150 gramų
-
Raudonasis svogūnas100 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto išvirkite bulves su lupenomis, atvėsinkite ir nulupkite.
-
2. Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir nedelsdami perkelkite į salotų dubenį arba į gilų indą.
-
Reklama
-
3. Tada nuplaukite ir nusausinkite pomidorus, pašalinkite stiebo augimo vietą. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į bulves.
-
4. Jei svogūnas saldus, tiesiog supjaustykite juostelėmis ir suberkite į salotas. Jei naudojate įprastą svogūną, prieš tai pamarinuokite jį acte.
-
Reklama
-
5. Raugintus agurkus supjaustykite mažais kubeliais arba griežinėliais. Į salotas sudėkite agurkus.
-
6. Salotas pagardinkite aliejumi ir įberkite druskos, maltų pipirų. Viską išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama