Užkandis su menkių kepenėlėmis

Užkandis su menkių kepenėlėmis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Menkės kepenėlių užkandis – labai skanus ir burnoje tirpstantis skrebutis, paruošiamas greitai ir lengvai. Reikalas paprastas: pakepinkite skrebučius, sumaišykite įdarui skirtus ingredientus, paskleiskite įdarą ir viskas! Paruošti užkandį su menkių kepenėlėmis labai paprasta, tačiau jo skonis yra nuostabus. Kuo skanesnį ir kokybiškesnį majonezą imsite, tuo skanesnis bus įdaras. Labai rekomenduoju šiuos skrebučius patiekti šviežius, tai yra likus vos kelioms minutėms iki patiekimo. Tiksliau, įdarą geriau ruošti iš anksto, bet duoną apkepti prieš pat patiekiant, kad apetitiškai traškėtų, bet tuo pačiu būtų lengva nukąsti, bus patogiau svečiams, o tada ir tavo užkandis išgaruos per kelias minutes.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Menkės kepenėlės
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Tarkuotas sūris
    70 gramų
  • Bagetas
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Krapai, šviežios žolelės
    pagal skonį
  • Majonezas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Batoną supjaustome identiškais, nelabai storais griežinėliais ir apkepame sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
    1. Batoną supjaustome identiškais, nelabai storais griežinėliais ir apkepame sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Atidarome kepenėles, nupilame skysčio perteklių.
    2. Atidarome kepenėles, nupilame skysčio perteklių.
  • Reklama
  • Menkę sutrinkite šakute.
    3. Menkę sutrinkite šakute.
  • Išvirkite kiaušinius.
    4. Išvirkite kiaušinius.
  • Reklama
  • Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame, suberiame susmulkintas menkių kepenėles.
    5. Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame, suberiame susmulkintas menkių kepenėles.
  • Prie komponentų dedame smulkintus krapus, išspaudžiame česnaką, dedame majonezą ir viską gerai išmaišome.
    6. Prie komponentų dedame smulkintus krapus, išspaudžiame česnaką, dedame majonezą ir viską gerai išmaišome.
  • Reklama
  • Skrebučius užtepkite įdaru ir patiekite, galite papuošti citrinos skiltele. Gero apetito!
    7. Skrebučius užtepkite įdaru ir patiekite, galite papuošti citrinos skiltele. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai