Užkandis su menkių kepenėlėmis
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Menkės kepenėlių užkandis – labai skanus ir burnoje tirpstantis skrebutis, paruošiamas greitai ir lengvai. Reikalas paprastas: pakepinkite skrebučius, sumaišykite įdarui skirtus ingredientus, paskleiskite įdarą ir viskas! Paruošti užkandį su menkių kepenėlėmis labai paprasta, tačiau jo skonis yra nuostabus. Kuo skanesnį ir kokybiškesnį majonezą imsite, tuo skanesnis bus įdaras. Labai rekomenduoju šiuos skrebučius patiekti šviežius, tai yra likus vos kelioms minutėms iki patiekimo. Tiksliau, įdarą geriau ruošti iš anksto, bet duoną apkepti prieš pat patiekiant, kad apetitiškai traškėtų, bet tuo pačiu būtų lengva nukąsti, bus patogiau svečiams, o tada ir tavo užkandis išgaruos per kelias minutes.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Menkės kepenėlės200 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Tarkuotas sūris70 gramų
-
Bagetas1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Krapai, šviežios žolelėspagal skonį
-
Majonezaspagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Batoną supjaustome identiškais, nelabai storais griežinėliais ir apkepame sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
-
2. Atidarome kepenėles, nupilame skysčio perteklių.
-
Reklama
-
3. Menkę sutrinkite šakute.
-
4. Išvirkite kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame, suberiame susmulkintas menkių kepenėles.
-
6. Prie komponentų dedame smulkintus krapus, išspaudžiame česnaką, dedame majonezą ir viską gerai išmaišome.
-
Reklama
-
7. Skrebučius užtepkite įdaru ir patiekite, galite papuošti citrinos skiltele. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama