Tuno ceviche su avokadu

Tuno ceviche su avokadu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei turite šviežio tuno, būtinai pasigaminkite ceviche. Šis neįprastas patiekalas puikiai paįvairins jūsų stalą. Šiame ceviche recepte yra avokado, kuris sušvelnina marinato skonį ir suteikia jam riešutinį poskonį. Vietoj citrinos galite naudoti laimą, tada skonis ir aromatas bus subtilesni. Jei svogūnas labai aštrus, pamirkykite jį 5-10 minučių šaltame vandenyje, tada nusausinkite.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Tunas
    250 gramų
  • Svogūnai
    1/4 vnt
  • Česnakai
    1/2 skiltelės
  • Aštrus pipiras
    pagal skonį
  • Kaparėliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Avokadas
    1/2 vnt
  • Citrinos sultys
    30 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Sezamo sėklos
    pagal skonį
  • Lapinės salotos
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kalendra
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus Tuna Ceviche su avokadu gamybai.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus Tuna Ceviche su avokadu gamybai.
  • Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, suberkite susmulkintą česnaką ir raudonosios aitriosios paprikos dribsnius.
    2. Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, suberkite susmulkintą česnaką ir raudonosios aitriosios paprikos dribsnius.
  • Reklama
  • Avokadą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį su svogūnu ir česnaku.
    3. Avokadą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį su svogūnu ir česnaku.
  • Druskos, pipirų ir apšlakstykite citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
    4. Druskos, pipirų ir apšlakstykite citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
  • Reklama
  • Tuną supjaustome vidutiniais kubeliais, viską išmaišome ir dedame į šaldytuvą 20 minučių pasimarinuoti.
    5. Tuną supjaustome vidutiniais kubeliais, viską išmaišome ir dedame į šaldytuvą 20 minučių pasimarinuoti.
  • Ant lėkštės dugno suberkite suplėšytus salotų lapus, suberkite smulkintą kalendrą ir pabarstykite sezamo sėklomis. Ant viršaus uždėkite m...
    6. Ant lėkštės dugno suberkite suplėšytus salotų lapus, suberkite smulkintą kalendrą ir pabarstykite sezamo sėklomis. Ant viršaus uždėkite marinuotą tuną su daržovėmis, ant viršaus uždėkite kaparėlių ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai