Tuno ceviche su avokadu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei turite šviežio tuno, būtinai pasigaminkite ceviche. Šis neįprastas patiekalas puikiai paįvairins jūsų stalą. Šiame ceviche recepte yra avokado, kuris sušvelnina marinato skonį ir suteikia jam riešutinį poskonį. Vietoj citrinos galite naudoti laimą, tada skonis ir aromatas bus subtilesni. Jei svogūnas labai aštrus, pamirkykite jį 5-10 minučių šaltame vandenyje, tada nusausinkite.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Tunas250 gramų
-
Svogūnai1/4 vnt
-
Česnakai1/2 skiltelės
-
Aštrus pipiraspagal skonį
-
Kaparėliai1 arbatinis šaukštelis
-
Avokadas1/2 vnt
-
Citrinos sultys30 mililitrų
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Sezamo sėklospagal skonį
-
Lapinės salotos100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Kalendrapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus Tuna Ceviche su avokadu gamybai.
-
2. Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, suberkite susmulkintą česnaką ir raudonosios aitriosios paprikos dribsnius.
-
Reklama
-
3. Avokadą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį su svogūnu ir česnaku.
-
4. Druskos, pipirų ir apšlakstykite citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
-
Reklama
-
5. Tuną supjaustome vidutiniais kubeliais, viską išmaišome ir dedame į šaldytuvą 20 minučių pasimarinuoti.
-
6. Ant lėkštės dugno suberkite suplėšytus salotų lapus, suberkite smulkintą kalendrą ir pabarstykite sezamo sėklomis. Ant viršaus uždėkite marinuotą tuną su daržovėmis, ant viršaus uždėkite kaparėlių ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama