Troškintos triušio kojos

Troškintos triušio kojos

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Troškintos triušio kojos – tai patiekalas, specialiai sukurtas tiems, kurie stebi savo kūną ir svorį, bet tikrai mėgsta skaniai pavalgyti. Triušiena lengvai virškinama ir skonis toks pat geras kaip kiaulienos. Troškintos triušio kojos yra bene apetitiškiausias patiekalas, kurį moku gaminti. Šis patiekalas, kaip rodo praktika, netinka vaikams (dėl didelio kiekio garstyčių, nors gaminant praranda aštrumą), bet labai tinka suaugusiems. Troškintas triušio kojeles galite iškepti per 90 minučių.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Triušis
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Sultinys arba vanduo
    100 mililitrų
  • Baltas vynas
    150 mililitrų
  • Garstyčios
    100 mililitrų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Druska pipirai
    pagal skonį
  • Džiovinti čiobreliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šviežios petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supjaustę triušį, visus gautus gabalus reikia kruopščiai nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį kruopščiai įt...
    1. Supjaustę triušį, visus gautus gabalus reikia kruopščiai nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį kruopščiai įtrinkite druska ir pipirais.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką, o svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    2. Smulkiai supjaustykite česnaką, o svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Padėkite keptuvę ant silpnos ugnies ir apkepkite gabalėlius aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    3. Padėkite keptuvę ant silpnos ugnies ir apkepkite gabalėlius aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Iškeptus gabalėlius dėkite į lėkštę.
    4. Iškeptus gabalėlius dėkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Tada toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Jie turėtų įgauti patrauklų rudą atspalvį.
    5. Tada toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Jie turėtų įgauti patrauklų rudą atspalvį.
  • Svogūną pakepinkite apie 15 minučių, tada suberkite į jį česnaką, pakepinkite maišydami dar kelias minutes. Tada supilkite vyną, sultinį ...
    6. Svogūną pakepinkite apie 15 minučių, tada suberkite į jį česnaką, pakepinkite maišydami dar kelias minutes. Tada supilkite vyną, sultinį ir garstyčias. Ugnį sumažiname iki minimumo. Sudėkite triušio gabalėlius atgal ir suberkite čiobrelius. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 50 minučių.
  • Reklama
  • Ištroškinus mėsą išimame ir sudedame į lėkštę. Tęskite padažo ruošimą.
    7. Ištroškinus mėsą išimame ir sudedame į lėkštę. Tęskite padažo ruošimą.
  • Pirmiausia virkite ant stiprios ugnies apie 5 minutes, užvirkite.
    8. Pirmiausia virkite ant stiprios ugnies apie 5 minutes, užvirkite.
  • Reklama
  • Tada supilkite grietinę ir smulkiai pjaustytas žoleles, viską gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį.
    9. Tada supilkite grietinę ir smulkiai pjaustytas žoleles, viską gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį.
  • Grąžinkite triušį į padažą, aptepkite ir patiekite.
    10. Grąžinkite triušį į padažą, aptepkite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai