Troškintos triušio kojos
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Troškintos triušio kojos – tai patiekalas, specialiai sukurtas tiems, kurie stebi savo kūną ir svorį, bet tikrai mėgsta skaniai pavalgyti. Triušiena lengvai virškinama ir skonis toks pat geras kaip kiaulienos. Troškintos triušio kojos yra bene apetitiškiausias patiekalas, kurį moku gaminti. Šis patiekalas, kaip rodo praktika, netinka vaikams (dėl didelio kiekio garstyčių, nors gaminant praranda aštrumą), bet labai tinka suaugusiems. Troškintas triušio kojeles galite iškepti per 90 minučių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Triušis1 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Sultinys arba vanduo100 mililitrų
-
Baltas vynas150 mililitrų
-
Garstyčios100 mililitrų
-
Grietinė100 gramų
-
Druska pipiraipagal skonį
-
Džiovinti čiobreliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Šviežios petražolėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustę triušį, visus gautus gabalus reikia kruopščiai nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį kruopščiai įtrinkite druska ir pipirais.
-
2. Smulkiai supjaustykite česnaką, o svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Padėkite keptuvę ant silpnos ugnies ir apkepkite gabalėlius aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Iškeptus gabalėlius dėkite į lėkštę.
-
Reklama
-
5. Tada toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Jie turėtų įgauti patrauklų rudą atspalvį.
-
6. Svogūną pakepinkite apie 15 minučių, tada suberkite į jį česnaką, pakepinkite maišydami dar kelias minutes. Tada supilkite vyną, sultinį ir garstyčias. Ugnį sumažiname iki minimumo. Sudėkite triušio gabalėlius atgal ir suberkite čiobrelius. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 50 minučių.
-
Reklama
-
7. Ištroškinus mėsą išimame ir sudedame į lėkštę. Tęskite padažo ruošimą.
-
8. Pirmiausia virkite ant stiprios ugnies apie 5 minutes, užvirkite.
-
Reklama
-
9. Tada supilkite grietinę ir smulkiai pjaustytas žoleles, viską gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį.
-
10. Grąžinkite triušį į padažą, aptepkite ir patiekite.
-
Reklama
-
11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama