Troškinti kopūstai su vištienos širdelėmis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Troškinti kopūstai puikiai dera su mėsa ir paukštiena. Siūlau paprastą kopūstų su vištienos širdelėmis paruošimo receptą. Šis patiekalas yra labai skanus, idealiai tinka pietums ir vakarienei. Patiekalas yra sultingas ir patrauklus, česnakai ir paprika suteikia jam ypatingą skonį ir aromatą. Vištienos širdelės, iškepusios, yra minkštos ir dera su kopūstais. Patiekalą patartina gaminti ant silpnos ugnies, kad daržovės išliktų sultingos.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Vištienos širdelės400~500 gramų
-
Baltasis kopūstas400 gramų
-
Pomidorų sultys100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Saulėgrąžų aliejus2~3 šaukštai
-
Paprika1 šaukštelis
-
Lauro lapas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Vištienos širdeles perpjaukite per pusę ir apkepkite saulėgrąžų aliejuje.
-
Reklama
-
3. Toliau sudėkite susmulkintą svogūną.
-
4. Į keptuvę sudėkite plonais griežinėliais pjaustytas morkas ir toliau troškinkite ant mažos ugnies 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Kopūstą susmulkinkite ir suberkite į kitus ingredientus.
-
6. Suberkite druską, papriką ir lauro lapą. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių.
-
Reklama
-
7. Likus kelioms minutėms iki paruošimo, įpilkite pomidorų sulčių arba pomidorų padažo ir įdėkite česnako.
-
8. Troškinti kopūstai su vištienos širdelėmis yra paruošti. Patiekite karštą, mėgaukitės!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama