Troškinti kopūstai su vištienos širdelėmis

Troškinti kopūstai su vištienos širdelėmis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Troškinti kopūstai puikiai dera su mėsa ir paukštiena. Siūlau paprastą kopūstų su vištienos širdelėmis paruošimo receptą. Šis patiekalas yra labai skanus, idealiai tinka pietums ir vakarienei. Patiekalas yra sultingas ir patrauklus, česnakai ir paprika suteikia jam ypatingą skonį ir aromatą. Vištienos širdelės, iškepusios, yra minkštos ir dera su kopūstais. Patiekalą patartina gaminti ant silpnos ugnies, kad daržovės išliktų sultingos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Vištienos širdelės
    400~500 gramų
  • Baltasis kopūstas
    400 gramų
  • Pomidorų sultys
    100 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejus
    2~3 šaukštai
  • Paprika
    1 šaukštelis
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Vištienos širdeles perpjaukite per pusę ir apkepkite saulėgrąžų aliejuje.
    2. Vištienos širdeles perpjaukite per pusę ir apkepkite saulėgrąžų aliejuje.
  • Reklama
  • Toliau sudėkite susmulkintą svogūną.
    3. Toliau sudėkite susmulkintą svogūną.
  • Į keptuvę sudėkite plonais griežinėliais pjaustytas morkas ir toliau troškinkite ant mažos ugnies 20 minučių.
    4. Į keptuvę sudėkite plonais griežinėliais pjaustytas morkas ir toliau troškinkite ant mažos ugnies 20 minučių.
  • Reklama
  • Kopūstą susmulkinkite ir suberkite į kitus ingredientus.
    5. Kopūstą susmulkinkite ir suberkite į kitus ingredientus.
  • Suberkite druską, papriką ir lauro lapą. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių.
    6. Suberkite druską, papriką ir lauro lapą. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių.
  • Reklama
  • Likus kelioms minutėms iki paruošimo, įpilkite pomidorų sulčių arba pomidorų padažo ir įdėkite česnako.
    7. Likus kelioms minutėms iki paruošimo, įpilkite pomidorų sulčių arba pomidorų padažo ir įdėkite česnako.
  • Troškinti kopūstai su vištienos širdelėmis yra paruošti. Patiekite karštą, mėgaukitės!
    8. Troškinti kopūstai su vištienos širdelėmis yra paruošti. Patiekite karštą, mėgaukitės!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai