Troškinti kopūstai su malta mėsa ir ryžiais

Troškinti kopūstai su malta mėsa ir ryžiais

4.7 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Puikus patiekalas, kuris patiks visiems be išimties – troškinti kopūstai su malta mėsa ir ryžiais. Šį patiekalą paruošti labai paprasta, o rezultatas – labai skanu, patikėkite! Patiekalą ruošiame keptuvėje. Pagal receptą pasirenkame kiaulienos faršą, kurį galite pasigaminti patys arba įsigyti jau gatavą. Pasirinkite bet kokios rūšies ryžius, kurie jums patinka. Šis patiekalas gali būti patiekiamas pietums, kaip priedas puikiai tiks salotos iš šviežių daržovių arba marinuotų agurkų, žolelių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstai
    250 gramų
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Ryžiai
    1 stiklinė
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    40 mililitrų
  • Vanduo
    2 stiklinės (arba sultinio)
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Nulupkite ir nuplaukite vidutinio dydžio svogūną. Svogūną supjaustykite kubeliais. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite ku...
    2. Nulupkite ir nuplaukite vidutinio dydžio svogūną. Svogūną supjaustykite kubeliais. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūnus ir pomidorus, suberkite faršą, viską kartu kepkite 8-10 minučių ant silpnos ugn...
    3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūnus ir pomidorus, suberkite faršą, viską kartu kepkite 8-10 minučių ant silpnos ugnies.
  • Į keptuvę sudėkite juostelėmis supjaustytą kopūstą. Kepkite dar 5-7 minutes viską kartu.
    4. Į keptuvę sudėkite juostelėmis supjaustytą kopūstą. Kepkite dar 5-7 minutes viską kartu.
  • Reklama
  • Į keptuvę suberkite ryžius, įberkite druskos ir pipirų.
    5. Į keptuvę suberkite ryžius, įberkite druskos ir pipirų.
  • Į keptuvę supilkite šiltą vandenį arba sultinį ir troškinkite ingredientus po dangčiu 40 minučių ant mažiausios ugnies.
    6. Į keptuvę supilkite šiltą vandenį arba sultinį ir troškinkite ingredientus po dangčiu 40 minučių ant mažiausios ugnies.
  • Reklama
  • Patiekalas paruoštas. Gero apetito!
    7. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai