Troškinti kopūstai su malta mėsa ir ryžiais
4.7 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Puikus patiekalas, kuris patiks visiems be išimties – troškinti kopūstai su malta mėsa ir ryžiais. Šį patiekalą paruošti labai paprasta, o rezultatas – labai skanu, patikėkite! Patiekalą ruošiame keptuvėje. Pagal receptą pasirenkame kiaulienos faršą, kurį galite pasigaminti patys arba įsigyti jau gatavą. Pasirinkite bet kokios rūšies ryžius, kurie jums patinka. Šis patiekalas gali būti patiekiamas pietums, kaip priedas puikiai tiks salotos iš šviežių daržovių arba marinuotų agurkų, žolelių.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai250 gramų
-
Svogūnai70 gramų
-
Pomidorai2 vnt
-
Ryžiai1 stiklinė
-
Malta mėsa300 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus40 mililitrų
-
Vanduo2 stiklinės (arba sultinio)
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Nulupkite ir nuplaukite vidutinio dydžio svogūną. Svogūną supjaustykite kubeliais. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūnus ir pomidorus, suberkite faršą, viską kartu kepkite 8-10 minučių ant silpnos ugnies.
-
4. Į keptuvę sudėkite juostelėmis supjaustytą kopūstą. Kepkite dar 5-7 minutes viską kartu.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę suberkite ryžius, įberkite druskos ir pipirų.
-
6. Į keptuvę supilkite šiltą vandenį arba sultinį ir troškinkite ingredientus po dangčiu 40 minučių ant mažiausios ugnies.
-
Reklama
-
7. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama