Trinta žiedinių kopūstų sriuba

Trinta žiedinių kopūstų sriuba

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Trinta žiedinių kopūstų sriuba – puikus pietų patiekalas visai šeimai. Švelni, soti ir labai skani! Štai paprastas trintos žiedinių kopūstų sriubos receptas. Virkite žiedinį kopūstą, kol suminkštės. Tuo metu keptuvėje pakepinkite svogūną ir česnaką, sudėkite bulves ir supilkite vandenį. Kiek vėliau suberkite kalafiorą ir virkite sriubą, kol bulvės bus paruoštos. Gautą mišinį supilti į trintuvą ir paruošti tyrę. Grąžinkite tyrę į puodą, supilkite grietinę ir garstyčias. Sriubą pašildykite ir, neužvirę, nukelkite nuo viryklės. Patiekite, pabarstykite sriubą tarkuotu sūriu ir kalendra. Sėkmės!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    1/2 vnt
  • Šviežia kalendra
    0.5 saujelė
  • Bulvė
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Sviestas
    10 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Garstyčių sėklos
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žiedinį kopūstą supjaustykite žiedynais ir pavirkite, kol suminkštės verdančiame, pasūdytame vandenyje. Virkite 7 minutes.
    1. Žiedinį kopūstą supjaustykite žiedynais ir pavirkite, kol suminkštės verdančiame, pasūdytame vandenyje. Virkite 7 minutes.
  • Giliame puode įkaitinkite sviestą ir alyvuogių aliejų. Susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite iki skaidrumo.
    2. Giliame puode įkaitinkite sviestą ir alyvuogių aliejų. Susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite iki skaidrumo.
  • Reklama
  • Sudėkite lauro lapą ir kubeliais pjaustytas bulves. Supilkite šiek tiek vandens, kuriame buvo virti kopūstai. Troškinkite 10 minučių, mai...
    3. Sudėkite lauro lapą ir kubeliais pjaustytas bulves. Supilkite šiek tiek vandens, kuriame buvo virti kopūstai. Troškinkite 10 minučių, maišydami.
  • Suberkite žiedinius kopūstus ir virkite, kol bulvės suminkštės.
    4. Suberkite žiedinius kopūstus ir virkite, kol bulvės suminkštės.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir kalendrą susmulkinkite.
    5. Sūrį sutarkuokite ir kalendrą susmulkinkite.
  • Išimkite lauro lapą iš puodo. Likusią mišinio dalį sudėkite į trintuvą ir sumalkite.
    6. Išimkite lauro lapą iš puodo. Likusią mišinio dalį sudėkite į trintuvą ir sumalkite.
  • Reklama
  • Trintą sriubą grąžinkite atgal į puodą. Įpilkite grietinės ir garstyčių.
    7. Trintą sriubą grąžinkite atgal į puodą. Įpilkite grietinės ir garstyčių.
  • Viską gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Pašildykite, bet nevirkite sriubos. Nukelkite nuo ugnies, pabarstykite t...
    8. Viską gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Pašildykite, bet nevirkite sriubos. Nukelkite nuo ugnies, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kalendra.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai