Svogūnuose troškinta vištiena
4.5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Apetitą keliantis ir labai skanus vištienos troškinys svogūnuose, patiks visiems. Didelis svogūnų kiekis suteiks vištienai švelnumo ir padarys ją sultinga, patrauklia. Galite patiekti su bet kokiu garnyru. Aš dažnai gaminu šį patiekalą, čia galite naudoti vištienos filė, šlauneles, blauzdeles, bet kokios paukščio dalys yra tiesiog tobulos. Svarbiausia – daug svogūnų. Iš pradžių patroškinsime, įbersime žiupsnelį cukraus karamelizacijai, o tada troškinsime su vištiena. Bus tiesiog nuostabus rezultatas, su bulvių koše ar ryžiais – nepaprastai skanu. Būtinai peržiūrėkite receptą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė300 gramų (arba kitos vištienos dalys)
-
Svogūnai500 gramų
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Cukrus2 žiupsneliai
-
Vanduo100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Nulupkite ir nuplaukite visą svogūną, tada supjaustykite vidutinio dydžio pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir suberkite visus svogūnus. Svogūną pakepinkite ant silpnos ugnies 10-12 minučių nuolat maišydami. Užpylus porą žiupsnelių cukraus, pakepinti dar porą minučių.
-
4. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais. Подробнее:
-
Reklama
-
5. Sudėkite vištieną į keptuvę su svogūnais.
-
6. Įpilkite į keptuvę 100 ml. vandens, sudėkite visus prieskonius. Vandenį užvirinkite, tada uždenkite keptuvę dangčiu, 40 minučių troškinkite vištieną svogūne ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama