Sūrio užkepėlė su cukinija

Sūrio užkepėlė su cukinija

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sūrio užkepėlė su cukinija yra puikus patiekalas, kuris gali būti patiekiamas kaip užkandis ar pagrindinis patiekalas. Pažiūrėkime į išsamų receptą, kaip kepti šią užkepėlę, ir pabandykite ją pasigaminti patys. Norėdami paruošti šį patiekalą, galite naudoti įvairias daržoves, kurias galite rasti savo šaldytuve. Pagrindinis patiekalo akcentas – gardi ir traški sūrio plutelė. Iš minimalaus produktų rinkinio galite sukurti tokį grožį. Pradėkime!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    1 vnt
  • Sūris
    250 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    150 gramų
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai
    1 saujelė
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Surenkame visus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite cukinijas, nuplaukite ir žalumynus ir smulkiai supjaustykite.
    1. Surenkame visus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite cukinijas, nuplaukite ir žalumynus ir smulkiai supjaustykite.
  • Cukinijas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Pagardinkite druska ir pipirais, palikite dešimčiai minučių, o praėjus šiam laikui išs...
    2. Cukinijas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Pagardinkite druska ir pipirais, palikite dešimčiai minučių, o praėjus šiam laikui išspauskite sulčių perteklių. Sūrį sutarkuojame stambia tarka (bus skanu, jei naudosite kelių rūšių sūrius).
  • Reklama
  • Sudėkite išspaustas cukinijas į dubenį, suberkite pusę sūrio, suberkite miltus, žoleles, sodą ir druską, įmuškite kiaušinius ir gerai išm...
    3. Sudėkite išspaustas cukinijas į dubenį, suberkite pusę sūrio, suberkite miltus, žoleles, sodą ir druską, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
  • Kepimo formą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi. Dedame įdarą, tolygiai paskirstome, ant viršaus pabarstome likusiu sūriu...
    4. Kepimo formą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi. Dedame įdarą, tolygiai paskirstome, ant viršaus pabarstome likusiu sūriu, kad susidarytų aukso rudos spalvos plutelė.
  • Reklama
  • Kepkite 180-190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Paruoštą užkepėlę palikite atvėsti maždaug 10 minučių, tada supjaustykit...
    5. Kepkite 180-190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Paruoštą užkepėlę palikite atvėsti maždaug 10 minučių, tada supjaustykite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai